Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Nba Play in Maçları

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,721
1,001
113
bence oranların açıklanmasını beklemek mantıklı olabilir. tamam bugun davis oynadı ama onunda sagı solu belli olmuyor. en son houston maçında alperenin agzına ederken birden sakatlandı. güvenmiyorum onada pek
Kulısbet bak yatırımın varsa 300 bedava gibi duruyor

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
433
279
63
bende dallas win, miami win yapıcam biraz fantastik olacak ama güvenim var dallasa

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,721
1,001
113
Kaybın varsa sana şans parası atım belkı döner şansın o gün sayende netıde hallettım DNS cloud 1.1.1 aldım artık hep gırıyor

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
433
279
63
Kaybın varsa sana şans parası atım belkı döner şansın o gün sayende netıde hallettım DNS cloud 1.1.1 aldım artık hep gırıyor
yok hocam gerek yok düşündüğün için eyw. bu arada interneti halletmenede sevindim baska sorun olursa pcde yazman yeterli onuda çözeriz

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,721
1,001
113
çok sevindim bak güzel olmuş bu. dallasta davis çok güzel oynadıda olmadı gelseydi bende 1600 civarı alacaktım
Kısmet dostum bugün çok tuttuğum maçlar var dün akşamki kupın 1 kornerden gitti son 15 dskıka 1 korner olmadı

Ekli dosyalar

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,721
1,001
113
yok hocam gerek yok düşündüğün için eyw. bu arada interneti halletmenede sevindim baska sorun olursa pcde yazman yeterli onuda çözeriz
At dostum ıcımden geldi sıkıntı yok belkı uğurlu gelir payco ıyı olur varsa

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,721
1,001
113
dediğin gibi kısmet diğer maçlara bakarız artık şimdi playoff sezonuda başladı. güzel maçlar var
Yolla gelsin payco bugün TS kadroya baktım hafta ıcı kupa macı olmasına rağmen ilk on bir sahada adana demir bütün yabancılar gıttı Maestro hariç 3 fark garanti oran 2.65

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,721
1,001
113
payco kullanmıyorum hocam gerçekten düşündüğün için sagolasın. o kadar kaybım yok zaten slottan gelen 4k dan yatırdım 300 tl
Sen bilirsin bugün 4 maç var çok tutuyorum inan TS rahat 3 fark atar münih kazanır barcelona galip bu 3 u garanti geldi bana

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
433
279
63
Ben söylim kendınden oyna farkeden yok zaten sende bul
benimde aklımda houston laker ve oklama city maçları var. houston ve oklama win lakers üst biter diye düşünüyorum. yada houston maçına alt oynuyabilirim çünkü curry çok güzel tutuyorlar attırmıyorlar