Kanka 47k ceza yı ödemişler benimBol bol şans kral
Kanka 47k ceza yı ödemişler benimBol bol şans kral
Bunun şerefine 5 kişiye çeyrek koko 🤣 sevindim valla ihale sana kalmadı kankaKanka 47k ceza yı ödemişler benim
Kım ne cezası laKanka 47k ceza yı ödemişler benim
Sana 40 normalde 50Yuh 40.000 alıyorsan vallahi sana diyecek hiçbir lafım yok oraya Girecek adam için Harbi bu 40 bin lira kiraya veriyor musun orayı ben kendim için demiyorum
Vallahi hdllaSana 40 normalde 50![]()
İnsan kaçakçılığı yapıyordu apo. Onun cezası MuroKım ne cezası la
Apo riske girmez de trafik cezası mıİnsan kaçakçılığı yapıyordu apo. Onun cezası Muro
Bize yohmi😁Vallahi hdlla
Evet kralApo riske girmez de trafik cezası mı
Götümüze kelepçe taktılar murooApo riske girmez de trafik cezası mı
Bu kadar dedim gel araba sürmeyi öğreteyim Artık eskisi gibi değil her yerden ceza yağıyor elinden geldiğini yapıyor trafik polisleri cezayı kilitliyor geçen motorun arkasındayım durakta çocuk durağa kadar atacaktı beni durakta indirdi gelmiş bana diyor ki sen diyor motordaydın Niye indin bilmene senden Dalga mı geçiyorsun benimle dedim arkadaşım dedim getirdi beni buraya kadar durağa 2 sokak üstten geldim Dedim yazdırmadım millet vardı orada minibüs durağıydı ya cazmaz yaptım kalabalıktı ya yol aldıEvet kral
Eyvallah dayı sağ ol hoş geldinBol şanslar Muroo
Uçan kuşa yazıyorlar artık . Yolda yürürken bile ceza gelirse şaşırma MuroBu kadar dedim gel araba sürmeyi öğreteyim Artık eskisi gibi değil her yerden ceza yağıyor elinden geldiğini yapıyor trafik polisleri cezayı kilitliyor geçen motorun arkasındayım durakta çocuk durağa kadar atacaktı beni durakta indirdi gelmiş bana diyor ki sen diyor motordaydın Niye indin bilmene senden Dalga mı geçiyorsun benimle dedim arkadaşım dedim getirdi beni buraya kadar durağa 2 sokak üstten geldim Dedim yazdırmadım millet vardı orada minibüs durağıydı ya cazmaz yaptım kalabalıktı ya yol aldı
Bol şans diliyorum Murooomm
Dün akşam müşteri temsilcisi aradı balbettenUçan kuşa yazıyorlar artık . Yolda yürürken bile ceza gelirse şaşırma Muro