Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Muroo1988 / Ufaktan Takılalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
100
Kupon Oranı
2.10

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
59,150
29,106
113
Bu kadar dedim gel araba sürmeyi öğreteyim Artık eskisi gibi değil her yerden ceza yağıyor elinden geldiğini yapıyor trafik polisleri cezayı kilitliyor geçen motorun arkasındayım durakta çocuk durağa kadar atacaktı beni durakta indirdi gelmiş bana diyor ki sen diyor motordaydın Niye indin bilmene senden Dalga mı geçiyorsun benimle dedim arkadaşım dedim getirdi beni buraya kadar durağa 2 sokak üstten geldim Dedim yazdırmadım millet vardı orada minibüs durağıydı ya cazmaz yaptım kalabalıktı ya yol aldı

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
59,150
29,106
113
Lan gülme O kadar sıkıntım var Bir de bana ceza yazmaya çalışıyor kasktan sanki motoru ben kullanıyorum

Passion90

𐱅𐰇𐰼𐰜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,336
13,301
113
Bu kadar dedim gel araba sürmeyi öğreteyim Artık eskisi gibi değil her yerden ceza yağıyor elinden geldiğini yapıyor trafik polisleri cezayı kilitliyor geçen motorun arkasındayım durakta çocuk durağa kadar atacaktı beni durakta indirdi gelmiş bana diyor ki sen diyor motordaydın Niye indin bilmene senden Dalga mı geçiyorsun benimle dedim arkadaşım dedim getirdi beni buraya kadar durağa 2 sokak üstten geldim Dedim yazdırmadım millet vardı orada minibüs durağıydı ya cazmaz yaptım kalabalıktı ya yol aldı
Uçan kuşa yazıyorlar artık . Yolda yürürken bile ceza gelirse şaşırma Muro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...