- 59,150
- 29,106
- 113
Goll lan dediğim dakikalarda gol geliyor ne oluyor
20'lerden sonra gol olur dedim tam 20'de gol geldiDedim iş arıyormuş diye @EşrefTEK80 😅
2 geliyor izleGOLLLLLLLL
Ula Ahmet birazdan vaktim olursa sana özel rol acicam müsait misinAbi valla dün is aramaya gittim 20 km yurdum yoruldum vallahi hemen zibardim
AdammmmmmmmmmmmUla Ahmet birazdan vaktim olursa sana özel rol acicam müsait misin
He abi musaitim adamlar bana fabrika kağıt verdi dedi bunlari yaptir yaptiracamda bugün her yer kapalı anca pztsiye kaldi pztsiye kadar formda takilirizUla Ahmet birazdan vaktim olursa sana özel rol acicam müsait misin
Bizede çeyrek kokoreç düşer mi reisUla Ahmet birazdan vaktim olursa sana özel rol acicam müsait misin
HahahhahahaDokumacı olan varmı burda cuvalda
Senin şehrinde ben üniversite okudum Ahmetim sen adamsın. Yukarıbayır Düztepe vatan mahallesi mervesehir karsiyaka sana kurban olsun gardasimDokumacı olan varmı burda cuvalda
@Passion90 dostumuz bir ara çuval sayma müdürlüğü yaptı ona sorabilirsinDokumacı olan varmı burda cuvalda
Emrimde çalışan 1 kişi vardı o da ben . Sonra sektör battı .@Passion90 dostumuz bir ara çuval sayma müdürlüğü yaptı ona sorabilirsin
Tarık akanın filmi geldi aklıma çuval sayma müdürüEmrimde çalışan 1 kişi vardı o da ben . Sonra sektör battı .
Abi haral dokümanı zor normal dokümanı bu haral dokuma girecegimEmrimde çalışan 1 kişi vardı o da ben . Sonra sektör battı .