- 59,150
- 29,106
- 113
Benim kafam rahat olsun kasa olsun Ben yukarı çıkarırım ben kendimi biliyorum yoksa buna bu kadar üstüne düşmem@Muroo1988 kasa yüksek olacak varya ah ah
Bol şans Muro en başından beri takipteyim 🤣
Dost yüksek kasayı katlamaya çalışırken kaybedersen eğer moraller bozuluyo,kendini kontrol edemiyosun üst üste kayıplar geliyo peş peşe küçük kasayı katlamak daha iyi@Muroo1988 kasa yüksek olacak varya ah ah
O değil de o 4-2 olan maç 5-2 gibi duruyor bir bakayım ya şu gelirse ona zıplayacağım bitmedenBol şans Muro en başından beri takipteyim 🤣
Ayıkıyorum senin ne dediğini yakalıyorum da tek gol tek gol gidiyorum ben ufak ufakDost yüksek kasayı katlamaya çalışırken kaybedersen eğer moraller bozuluyo,kendini kontrol edemiyosun üst üste kayıplar geliyo peş peşe küçük kasayı katlamak daha iyi
Sapla saplaBol şans Muro en başından beri takipteyim 🤣
Sapla muro kokoreç aşkına
5-2 oldu anasını satayım ya erken atsaydı şu dördü ona girecektim yaO değil de o 4-2 olan maç 5-2 gibi duruyor bir bakayım ya şu gelirse ona zıplayacağım bitmeden
Muro maçı canlı izliyorum yattın dost malesef,bayanlar kafalarında maçı bitirmişler bitsede gitsek modundalar5-2 oldu anasını satayım ya erken atsaydı şu dördü ona girecektim ya
İzle gör o maçta bir gol daha varMuro maçı canlı izliyorum yattın dost malesef,bayanlar kafalarında maçı bitirmişler bitsede gitsek modundalar
İnş gelirde penaltı dışında çok zor duruyo iki takımda skordan memnunİzle gör o maçta bir gol daha var
bol sanslar
Bol şans bro
Bu kadınlar futboldan ne anlar ofsaytaki arkadasına pas atıyo 1 metre yanındakine 😅Hadi Muro için 4 ol
Dedikİnş gelirde penaltı dışında çok zor duruyo iki takımda skordan memnun