- 1,239
- 179
- 63
maşallahŞimdi sen yazinca aldım abi merak ettim. En fazla olan buymuş 🤣🤣
maşallahŞimdi sen yazinca aldım abi merak ettim. En fazla olan buymuş 🤣🤣
Ee herkes biliyordur sadece bende değil her konuda girip huzursuzluk yapıyorlar reis. Süresiz ban yiyecekleri vakit bekliyorumAçıkla isimleri eşref
Vurdunmu la sonunda sewindimHadi IBAN at Kocaeli maçına zaten üç buçuk girmedim geldi
senin amacın bu yani insanları forumdan banlatmak para dağıtıyorsun diye?Ee herkes biliyordur sadece bende değil her konuda girip huzursuzluk yapıyorlar reis. Süresiz ban yiyecekleri vakit bekliyorum
Forumda yoksay diye bişey var ona tıklıyorsun bitiyor herşey dostEe herkes biliyordur sadece bende değil her konuda girip huzursuzluk yapıyorlar reis. Süresiz ban yiyecekleri vakit bekliyorum
Kesene bereket Muro,👍🏻@EşrefTEK80
Kesene bereket olsun kral adamsın sayende 2000'dagıtıldi sağ ol Kral
@Daimon konu kilit
@bedof34 etiket attı 6 kişi iBAN attın kişiye
Öyle bir kelime kullanmadim ki. Onlar zaten böyle davranarak ban yiyecekler. O zamanı bekliyorum onlar ban yiyince konu acacagim dedim. Sen ne anladın bilmiyorum da ben o bildiğin yada tahmin ettiğin bir kıskançlık kötü dusuneli biri degilimsenin amacın bu yani insanları forumdan banlatmak para dağıtıyorsun diye?![]()
Onu nasil yapabiliyoruz reisForumda yoksay diye bişey var ona tıklıyorsun bitiyor herşey dost
Emeğine yüreğine sağlık reisimÖdüller gönderildi
@bedof34 de
Dur enişte para lazım dur 😄Biz ona ilk yarı 1-0 ms 3.5 üst olur dedik 16 orandan bu kadar üzülmedik muroo
Ekli dosyayı görüntüle 903882
Onu nasil yapabiliyoruz reis
Eyvallah Kral adamın dibisin işin gücün rast gitsin Ben biraz çıkım dışarıyaEmeğine yüreğine sağlık reisim
Sıra bizde mi dayıVurdunmu la sonunda sewindim
ama tamam da dost öyle bir yazmışsın ki öyle anlaşılıyor.Öyle bir kelime kullanmadim ki. Onlar zaten böyle davranarak ban yiyecekler. O zamanı bekliyorum onlar ban yiyince konu acacagim dedim. Sen ne anladın bilmiyorum da ben o bildiğin yada tahmin ettiğin bir kıskançlık kötü dusuneli biri degilim
Anca biri etiketlerse gelir konuyu i açıldığında göremezOnu yapınca etkisi tam olarak ne oluyor reis. Mesela konuma gelebilir mi yine de o kişi