Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Muroo1988 | Kasa 1000 Hedef 10000

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Passion90

Bıkmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,458
12,509
113
100 kişilik roll bile açsan hepsine ödül de göndersen 101. Gelir bana niye ödül gelmedi der. Kimisi ödülü az bulur, kimisi parası olduğu halde katılır çomak sokar, biri listeci olur dağıtım yapacağım der paraları alıp kaçar en kötüsü de ödül attığın halde arkandan konuşurlar o yüzden burda ki kemik kadro belli gerisini kafaya takma dost @EşrefTEK80

EşrefTEK80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,476
6,858
113
senin amacın bu yani insanları forumdan banlatmak para dağıtıyorsun diye? :)
Öyle bir kelime kullanmadim ki. Onlar zaten böyle davranarak ban yiyecekler. O zamanı bekliyorum onlar ban yiyince konu acacagim dedim. Sen ne anladın bilmiyorum da ben o bildiğin yada tahmin ettiğin bir kıskançlık kötü dusuneli biri degilim

KaRaa

Genç Yaşlı Farketmez..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,942
5,688
113
Öyle bir kelime kullanmadim ki. Onlar zaten böyle davranarak ban yiyecekler. O zamanı bekliyorum onlar ban yiyince konu acacagim dedim. Sen ne anladın bilmiyorum da ben o bildiğin yada tahmin ettiğin bir kıskançlık kötü dusuneli biri degilim
ama tamam da dost öyle bir yazmışsın ki öyle anlaşılıyor.
sevmediğin kişiler var ise konuna yazdıkları zaman adminlere etiket atıp konundan yasaklatabiliyorsun bunu da bil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...