- 12,449
- 4,630
- 113
yazdıgını goruyorsun ama ne yazdıgını gormuyorsunOnu yapınca etkisi tam olarak ne oluyor reis. Mesela konuma gelebilir mi yine de o kişi
yazdıgını goruyorsun ama ne yazdıgını gormuyorsunOnu yapınca etkisi tam olarak ne oluyor reis. Mesela konuma gelebilir mi yine de o kişi
Evet onu öğrendim reis onu yapıyorum ama kendime yakistiramiyor gibi düşünüyorum o zaman da. Bir kaç kez yaptım da .neyse subakar yolunu bulur reis hayırlısı diyelimama tamam da dost öyle bir yazmışsın ki öyle anlaşılıyor.
sevmediğin kişiler var ise konuna yazdıkları zaman adminlere etiket atıp konundan yasaklatabiliyorsun bunu da bil.
Açtığın konuları göremiyor heraldeOnu yapınca etkisi tam olarak ne oluyor reis. Mesela konuma gelebilir mi yine de o kişi
huzurun bozuluyorsa öyle yapmalısın yoksa sürekli rahatsız ederler para alamadıkları zaman.Evet onu öğrendim reis onu yapıyorum ama kendime yakistiramiyor gibi düşünüyorum o zaman da. Bir kaç kez yaptım da .neyse subakar yolunu bulur reis hayırlısı diyelim
Dur onu yapayım abi hemen 🤣🤣Açtığın konuları göremiyor heralde
Dene bakalım biz sağlamasını yapmadık hiç arada yok sayıyorum da öfkemiz geçince kaldırıyoruz kin yok içimizde kardeşim çiçek gibiyiz kaktüs çiçeğiDur onu yapayım abi hemen 🤣🤣
Abii adam cikmiyor. Hatta bir konuda sen alıntı yapmissin ona ama çıkmıyor 🤣🤣Dene bakalım biz sağlamasını yapmadık hiç arada yok sayıyorum da öfkemiz geçince kaldırıyoruz kin yok içimizde kardeşim çiçek gibiyiz kaktüs çiçeği
Ooo buna bir bi 50k lık kupon gider artıkAbii adam cikmiyor. Hatta bir konuda sen alıntı yapmissin ona ama çıkmıyor 🤣🤣
AHAAA BAŞLASIN ROLLAbii adam cikmiyor. Hatta bir konuda sen alıntı yapmissin ona ama çıkmıyor 🤣🤣
Yani ne demek abi 🤣🤣 ban mi yemiş buOoo buna bir bi 50k lık kupon gider artık
Eşref yekAbii adam cikmiyor. Hatta bir konuda sen alıntı yapmissin ona ama çıkmıyor 🤣🤣
Bol şansDur onu yapayım abi hemen 🤣🤣
Buyur reis soyadimi yanlış yazmışsın ama 🤣🤣Eşref yek
Pardon Eşref abi bende yetimim 😂😂Buyur reis soyadimi yanlış yazmışsın ama 🤣🤣
En güzel bilgiyi başkan verir başıma gelmedi hiç bilmiyorum @Başkan ım yoksaydığımız üye bizim herhangi bir açtığımız konuyu mesajımızı hiçbir yerde göremiyor muYani ne demek abi 🤣🤣 ban mi yemiş bu
Buldum la abi buldum. Bastim yoksay ı 🤣🤣Eşref harbi kafaya takıyormuş he baya sevindi o değilde bu özelharekattı düşmanı nasıl indiriyordun sen eşref 😂
göremez EniştemEn güzel bilgiyi başkan verir başıma gelmedi hiç bilmiyorum @Başkan ım yoksaydığımız üye bizim herhangi bir açtığımız konuyu mesajımızı hiçbir yerde göremiyor mu