- 1,239
- 179
- 63
eşref doğru söyle naptın çocuğa bilmemezlikten gelme 😀Yani ne demek abi 🤣🤣 ban mi yemiş bu
eşref doğru söyle naptın çocuğa bilmemezlikten gelme 😀Yani ne demek abi 🤣🤣 ban mi yemiş bu
Mobil bankacılıktan ödenmez masraf çıkar icra dosyasını avukat kapar ara konuş mobilden ödemeyi yapar avukata da kapatması için bir miktar gönderirsin öyle kapanır direkt ödemeyle kapanmazArkadaşlar konuyla alakasız 1 sorum olıcak
Bol şanslar herkese bu arada
İcra borcunu ödemek için örnek veriyorum Bakırköy alacaklar diyor oraya gitmek zorunda mıyız yoksa mobil bankacılıktan ödeniyor mu ?
Onu zenginlere soracaksın dost Max win vurup borç ödeyenlere biz hala borçlu tarafix 😁Arkadaşlar konuyla alakasız 1 sorum olıcak
Bol şanslar herkese bu arada
İcra borcunu ödemek için örnek veriyorum Bakırköy alacaklar diyor oraya gitmek zorunda mıyız yoksa mobil bankacılıktan ödeniyor mu ?
Sallama görüyor ben Metin gtunu engelledim görüyor hâlâ mesajlaridagöremez Eniştem
o sana özeldir Abuzer 😁😁Sallama görüyor ben Metin gtunu engelledim görüyor hâlâ mesajlarida
Bilmediğin konular hakkında çok yorum yapıyorsun kırmızı başlıklı kızo sana özeldir Abuzer 😁😁
Eşref beyninden vurulmuşa döndüSallama görüyor ben Metin gtunu engelledim görüyor hâlâ mesajlarida
Aynen o götürç ben de engelledimSallama görüyor ben Metin gtunu engelledim görüyor hâlâ mesajlarida
Konuyu sen açarsan göremez senin konuda başkasi onu etiketlemezse tabikideSallama görüyor ben Metin gtunu engelledim görüyor hâlâ mesajlarida
Ben göremiyorum bildiğim şeyi söylüyorumBilmediğin konular hakkında çok yorum yapıyorsun kırmızı başlıklı kız
Vallahi bittim eridim abi 🤣🤣Eşref beyninden vurulmuşa döndü
Görüyor dayı kaç defa gülücük attı zurriyetsiz benim konularaKonuyu sen açarsan göremez senin konuda başladı onu etiketlemezse tabikide
Gorur hepsini konari zaten görür konu içinde de görür sadece sen onu mesajlarının içeriğini okumazssin ama mesaj yazdığını görürsün zaten konuya girdiğinde sana yazaiyor engelli mesaj var konu içinde diye yanindada mesajı gor seçeneği ile birlikte çok bir şey değil yanigöremez Eniştem
bol şansHaydi ufaktan coşalım o zaman yahu 🤣🤣 gelin
Hadi bol sansHaydi ufaktan coşalım o zaman yahu 🤣🤣 gelin