Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Muronun Muhabbet Yeri 😃

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

chiko0606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
408
105
43
O zaman engel atmayacaktın kral engel atmayıp bir hafta sonra yada elime geçince vereceğim diyecektin bende sana buradan ulaşmak zorunda kalmayacaktım. Özelden attığım mesajlara cevap verecektin onları yaptın ben gelip buraya yazdıysam bak bu dediğin doğru derim.
Engel kısmını atlamışım

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,351
6,631
113
Bırak bu ağızları birader milleti galeyana getirip adama bi ton laf ettirdin sonra paranın peşinde değilim tripleri yapıp paranı aldın bide kalkıp millete posta koyuyosun
700₺ peşinde olsam aldığım gibi foruma maç yapıp paylaşıp gelirse dağıtım yazmazdım neyse ya seni ben 06 gördüm diye muhataba aldımda değmezsin

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,351
6,631
113
Engel kısmını atlamışım
Demekki yargısız infaz yapmayacaksın ben engellere rağmen forumdan ulaşmaya çalıştım diğer hattan dakikalarca Muro bana yaz beni neden engelledin bekliyorum demişim, üstüne yine beklemişim durduk yere ben paramı alamadım diye gelip burada konu açacak kadarda görgüsüz değilim

chiko0606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
408
105
43
Demekki yargısız infaz yapmayacaksın ben engellere rağmen forumdan ulaşmaya çalıştım diğer hattan dakikalarca Muro bana yaz beni neden engelledin bekliyorum demişim, üstüne yine beklemişim durduk yere ben paramı alamadım diye gelip burada konu açacak kadarda görgüsüz değilim
Ok suri
Bu durumda ben kalsam para verip engel yesem benimde aklıma başka bişey gelmez

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,351
6,631
113
Ek olarak yazılan herşeyi saatlerce forumda okudu son görülmesi açıktı buraya son görülmen açık bak olay büyüyor bana cevap ver yazdığım anda son görülmesi bile kapandı ben konu uzamasın diyorum ama burada birşey yazılıyor ben delille ispatla konuşurum asla boş konuşmam delil ispat isteyende ulaşır, sanal alemde olsa adıma leke sürdürmem

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,256
23,601
113
Ek olarak yazılan herşeyi saatlerce forumda okudu son görülmesi açıktı buraya son görülmen açık bak olay büyüyor bana cevap ver yazdığım anda son görülmesi bile kapandı ben konu uzamasın diyorum ama burada birşey yazılıyor ben delille ispatla konuşurum asla boş konuşmam delil ispat isteyende ulaşır, sanal alemde olsa adıma leke sürdürmem
Lan kafam o kadar güzeldi ki yazacak halim yoktu uzatmaya gerek yok ödendi mi senin paran kardeşim dolandırıcı i*** biri olsam zaten o parayı sana vermezdim

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,256
23,601
113
Daha da Bu konu konuşulmasın benim konumda bak kim olursa olsun ona göre kulağını keserim😄

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,351
6,631
113
Lan kafam o kadar güzeldi ki yazacak halim yoktu uzatmaya gerek yok ödendi mi senin paran kardeşim dolandırıcı i*** biri olsam zaten o parayı sana vermezdim
Ya ben seni anlıyorum bak sana Bir gün sonra bana cevap ver dedim verdin , ama sen şimdi biri birşey yazıyor bilmeden ben biliyorum 700₺ lik adam olmasa falan diyorsun neyimizi gördün Muro bende sana bunu soruyorum ne dedin ikiledim ne yazdın cevap vermedim , maddi manevi ne dedinde yok çektim insanlar burada gördüğünü okur, bir kardeş gibi defalarca sigaranı al yol parası yap diye ben sana kaç kere yardımcı oldumda burada ben göreceğimi gördüm yazıp beni para peşinde gibi gösteriyorsun

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,256
23,601
113
Ya ben seni anlıyorum bak sana Bir gün sonra bana cevap ver dedim verdin , ama sen şimdi biri birşey yazıyor bilmeden ben biliyorum 700₺ lik adam olmasa falan diyorsun neyimizi gördün Muro bende sana bunu soruyorum ne dedin ikiledim ne yazdın cevap vermedim , maddi manevi ne dedinde yok çektim insanlar burada gördüğünü okur, bir kardeş gibi defalarca sigaranı al yol parası yap diye ben sana kaç kere yardımcı oldumda burada ben göreceğimi gördüm yazıp beni para peşinde gibi gösteriyorsun
Para peşinde gibi göstermek değil kral güzellik yaptın inkar edemem diyemem burada hani yapmadın neyse uzatmayalım sabah sabah kovalıyorum zaten Vurgune uzatılması iyi forumlar

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,256
23,601
113
Şu dumanbet kardeşime 500 TL eklemiş şuna bir bakayım ya

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,256
23,601
113
Valla Muro o zaman sende diyeceksin ki biz hallettik kimse yorum yapmasın burada ben suçlu gibi gösterildiğim sürece onu yazan kişiye cevap veririm.
Ben dedim zaten Hallettik dün de söyledim Sen de yazdın görüyor adamlar o arkadaş yapılan Yorumlara göre yorum yapmış

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,256
23,601
113
Bu Duman bed kardeşime 500 TL eklemiş 2 maç yapınca çıkıyor 2 maçı yaptım mı geldi mi çekim verebiliyor muyuz direkt yoksa çevrimi var mı bunun bilen var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...