- 4,044
- 1,771
- 113
Muro başkan hepimizi göt etti helal olsun sözünün eriymis
. GonderdimLa yazdım wpden bitirdin beni bitirdin 😁😁😁
AdamMuro iyidir yaniltmadi problemleri olmasa boyle düşmezdi de herkesin bazen kirilma noktasi oluyor
Bu saul denen arkadaş benden ödül kazanmıştı bende başka bi arkadaşa göndermiştim parayı atsın diye toplu dağıtımdi bana para gelmedi diye yazdı bende o yüzden kendi cebimden attım sonra arkadaş döndü bana ben attım diye sordum attı ama geç attı falan dedi 2 kez ödül almış oldu yani istersen geri yolliyim falan dedi ama dümen yok kalsın dedim insan sonra bi jest yapar dimi kaç ay geçti o zamandan belliymisŞimdi Muro için yorum yapmayayım da burada Saul Alvarez, sabri vs hepsini söyledim zamanında, o blackrose dangalığını bile söylemiştim. Hepsi ya banlandı, ya milleti tokatladı kaçtı.
Bir tane daha var arsız, 7/24 milletin parasıyla rolling açıyor, başkası kazanınca dağıtmak zorundaymış gibi onlara sallıyor. İsim vermeyeceğim, bıktım artık çünkü o tipi aşağılamaktan, utanma bir eleman. Ne hikmetse onu da çok seviyorsunuz forumca, bir gün ona da söveceksiniz bak buraya yazıyorum.
İyi olmuş sana müstehak aferin dolandırıcı saulalvarezeBu saul denen arkadaş benden ödül kazanmıştı bende başka bi arkadaşa göndermiştim parayı atsın diye toplu dağıtımdi bana para gelmedi diye yazdı bende o yüzden kendi cebimden attım sonra arkadaş döndü bana ben attım diye sordum attı ama geç attı falan dedi istersen geri yolliyim falan dedi ama dümen yok kalsın dedim insan sonra bi jest yapar dimi kaç ay geçti o zamandan belliymis
Kadın
Müge anlı ya vereceklerdi seni az kalsın. Gonderdim
Para gelecek dediydin gönderde ben açayım@haylan06 hadi roll açıom
Gelmedi avans istedik patron bu ay ödemesi. Çokmuş mkPara gelecek dediydin gönderde ben açayım
Sorma mMüge anlı ya vereceklerdi seni az kalsın
hocam dm bakabilir misin rica etsemSorma m
Baktımhocam dm bakabilir misin rica etsem
Boş ver Kral ya ayıkıyorum ben senin ne demek istediğiniMadem adamın lafıyla tamam diyip bekleyebiliyodun ne diye karı gibi ağlayıp bi ton yaygara koparttın acaba peşinede yalaklarını toplamış günlerce adamı kötüledi burda sonra hiçbişey olmamış gibi parayı alıyor lafa gelincede derdi para değilmiş havaları
Bi sigara alalımBoş ver Kral ya ayıkıyorum ben senin ne demek istediğini
HahahhahaBi sigara alalım