Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Muronun Muhabbet Yeri 😃

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,348
6,627
113
Madem adamın lafıyla tamam diyip bekleyebiliyodun ne diye karı gibi ağlayıp bi ton yaygara koparttın acaba peşinede yalaklarını toplamış günlerce adamı kötüledi burda sonra hiçbişey olmamış gibi parayı alıyor lafa gelincede derdi para değilmiş havaları
Namussuzun bekçisi namussuz olur

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,348
6,627
113
Adam ortalığı karıştırmaya çalışıyor slotta 100₺ kaybetmiş sende birde ciddiye alıp yorum yapıyorsun @Muroo1988

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,235
23,590
113
Adam ortalığı karıştırmaya çalışıyor slotta 100₺ kaybetmiş sende birde ciddiye alıp yorum yapıyorsun @Muroo1988
Sen o bu değil o gün o olay olduğu gün kafam çok güzeldi Biliyor musun Sen az çok ayıkıyorsun ertesi gün de sana cevap verdim bir iki gün beklemeden Bir sürü yorum yapılmış sonradan okudum ben bu yorumları biliyor musun

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,235
23,590
113
O yüzden kimse babamın oğlu değil Hak eden hakkını alır her zaman

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,348
6,627
113
Sen o bu değil o gün o olay olduğu gün kafam çok güzeldi Biliyor musun Sen az çok ayıkıyorsun ertesi gün de sana cevap verdim bir iki gün beklemeden Bir sürü yorum yapılmış sonradan okudum ben bu yorumları biliyor musun
Hayır şu iki üst mesajdaki 15 yaşındaki bebeye ne diye ciddiye alıp yorum yapıyorsun ben ona takıldım konu kapandı gitti 700₺ 1000₺ diyorlarya önemli değil e o zaman sana versinler harçlık yap niye boş boş konuşuyorlar

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,235
23,590
113
Hayır şu iki üst mesajdaki 15 yaşındaki bebeye ne diye ciddiye alıp yorum yapıyorsun ben ona takıldım konu kapandı gitti 700₺ 1000₺ diyorlarya önemli değil e o zaman sana versinler harçlık yap niye boş boş konuşuyorlar
Allah'a şükür ihtiyacımız yok kimsenin parasına kovalarım kendi yolumuzu buluruz allah'a emanet ol görüşürüz

chiko0606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
408
105
43
Bırak bu ağızları birader milleti galeyana getirip adama bi ton laf ettirdin sonra paranın peşinde değilim tripleri yapıp paranı aldın bide kalkıp millete posta koyuyosun

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,348
6,627
113
Allah'a şükür ihtiyacımız yok kimsenin parasına kovalarım kendi yolumuzu buluruz allah'a emanet ol görüşürüz
Sıkıntı yok , dediğim gibi konu bitti gitti
Burada şimdi seni savunan adamlar sen yokken kardeş ne uzatıyorsun al ben veriyorum adamın parasını demediler büzzük yemedi şimdi olay bitmiş arkadan dedikodu yapıyorlar ben en azından harbiciyim geldim buraya yazdım sende yazdın konuştuk tartıştık. Bu sonradan bitme lavuklar şu aşamadan sonra konuya giriyorlarsa art niyet ara samimiyet değil

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,235
23,590
113
Sıkıntı yok , dediğim gibi konu bitti gitti
Burada şimdi seni savunan adamlar sen yokken kardeş ne uzatıyorsun al ben veriyorum adamın parasını demediler büzzük yemedi şimdi olay bitmiş arkadan dedikodu yapıyorlar ben en azından harbiciyim geldim buraya yazdım sende yazdın konuştuk tartıştık. Bu sonradan bitme lavuklar şu aşamadan sonra konuya giriyorlarsa art niyet ara samimiyet değil
Hasan yanlış anlama ortalığı karıştırmıyor olanı söylüyor yukarıdaki Velet dediğin kişi de diyor ki iki gün beklemeden bir sürü şey yazdınız adamın arkasından doğru söylüyor yazılmış bir sürü şey bir iki gün bekleseydin öyle yazsalardı haklı adı Neyse ya Uzatmaya gerek yok daha kapansın bu konu canımı sıkmaya başladı yoksa

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,348
6,627
113
Bırak bu ağızları birader milleti galeyana getirip adama bi ton laf ettirdin sonra paranın peşinde değilim tripleri yapıp paranı aldın bide kalkıp millete posta koyuyosun
kimseyi galeyena getirmedim , kimseyede mesaj atıp paramı vermedi yazmadım geldim buraya kendi konusuna yazdım

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,348
6,627
113
Hasan yanlış anlama ortalığı karıştırmıyor olanı söylüyor yukarıdaki Velet dediğin kişi de diyor ki iki gün beklemeden bir sürü şey yazdınız adamın arkasından doğru söylüyor yazılmış bir sürü şey bir iki gün bekleseydin öyle yazsalardı haklı adı Neyse ya Uzatmaya gerek yok daha kapansın bu konu canımı sıkmaya başladı yoksa
O zaman engel atmayacaktın kral engel atmayıp bir hafta sonra yada elime geçince vereceğim diyecektin bende sana buradan ulaşmak zorunda kalmayacaktım. Özelden attığım mesajlara cevap verecektin onları yaptın ben gelip buraya yazdıysam bak bu dediğin doğru derim.

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,235
23,590
113
kimseyi galeyena getirmedim , kimseyede mesaj atıp paramı vermedi yazmadım geldim buraya kendi konusuna yazdım
Tamam uzatma kapatılsın sen yazmazsan o arkadaş da yazmaz yorum kapanır bu şekilde herkes gördü olanı zaten daha Uzatmaya gerek yok

chiko0606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
408
105
43
Yaptığın alaycı tavırlar 700lük adam imaların adama yaptığın bi ton laf sana destek verenlerle bir olup adamla dalga geçmen konuyu buraya taşıyıp büyütmen vs vs

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,235
23,590
113
O zaman engel atmayacaktın kral engel atmayıp bir hafta sonra yada elime geçince vereceğim diyecektin bende sana buradan ulaşmak zorunda kalmayacaktım. Özelden attığım mesajlara cevap verecektin onları yaptın ben gelip buraya yazdıysam bak bu dediğin doğru derim.
O konuda haklısın bak haksızsın demiyorum bir an boşluğuma geldi engel attım neden attın sen biliyorsun takıldığım şeyi gittim ondan aldım sırf dedim telefon durmadan çalmasın hani böyle şey olmasın Ben dedim dönerim ona bir gün bekleyecektin ya neyse ya Uzatmaya gerek yok ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...