Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Muronun Muhabbet Yeri 😃

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Athena

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,606
3,866
113
Şimdi Muro için yorum yapmayayım da burada Saul Alvarez, sabri vs hepsini söyledim zamanında, o blackrose dangalığını bile söylemiştim. Hepsi ya banlandı, ya milleti tokatladı kaçtı.

Bir tane daha var arsız, 7/24 milletin parasıyla rolling açıyor, başkası kazanınca dağıtmak zorundaymış gibi onlara sallıyor. İsim vermeyeceğim, bıktım artık çünkü o tipi aşağılamaktan, utanma bir eleman. Ne hikmetse onu da çok seviyorsunuz forumca, bir gün ona da söveceksiniz bak buraya yazıyorum.
Bu saul denen arkadaş benden ödül kazanmıştı bende başka bi arkadaşa göndermiştim parayı atsın diye toplu dağıtımdi bana para gelmedi diye yazdı bende o yüzden kendi cebimden attım sonra arkadaş döndü bana ben attım diye sordum attı ama geç attı falan dedi 2 kez ödül almış oldu yani istersen geri yolliyim falan dedi ama dümen yok kalsın dedim insan sonra bi jest yapar dimi kaç ay geçti o zamandan belliymis

JoeQuanqa

Character
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,582
23,207
113
Bu saul denen arkadaş benden ödül kazanmıştı bende başka bi arkadaşa göndermiştim parayı atsın diye toplu dağıtımdi bana para gelmedi diye yazdı bende o yüzden kendi cebimden attım sonra arkadaş döndü bana ben attım diye sordum attı ama geç attı falan dedi istersen geri yolliyim falan dedi ama dümen yok kalsın dedim insan sonra bi jest yapar dimi kaç ay geçti o zamandan belliymis
İyi olmuş sana müstehak aferin dolandırıcı saulalvareze

chiko0606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
408
105
43
Madem adamın lafıyla tamam diyip bekleyebiliyodun ne diye karı gibi ağlayıp bi ton yaygara koparttın acaba peşinede yalaklarını toplamış günlerce adamı kötüledi burda sonra hiçbişey olmamış gibi parayı alıyor lafa gelincede derdi para değilmiş havaları

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,244
23,595
113
Madem adamın lafıyla tamam diyip bekleyebiliyodun ne diye karı gibi ağlayıp bi ton yaygara koparttın acaba peşinede yalaklarını toplamış günlerce adamı kötüledi burda sonra hiçbişey olmamış gibi parayı alıyor lafa gelincede derdi para değilmiş havaları
Boş ver Kral ya ayıkıyorum ben senin ne demek istediğini

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,244
23,595
113
Muro'nun arkasından atıp tutanlar bir anda kayboldu 😄

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...