- 50,256
- 23,601
- 113
Mesaj gelene ekliyor boşuna yapmışsınYptım eklenen bir şey yok
Mesaj gelene ekliyor boşuna yapmışsınYptım eklenen bir şey yok
Kral mesaj falan gelmedi tesadüf girdim giris yaparken sifre yenile kendi çıktı mat sonra diğerlerini denedim hepsi verdi yani 5 tanesi 4 ünden 250 şer çektim vallaMuhabbeti Bir hafta önce duydum da şifre yeniledim hiçbir şey eklenmemişti mesaj gelene ekliyor herhalde
Bi dene yine giriş yaparken e posta yaz cikiyosa gir e postaKral mesaj falan gelmedi tesadüf girdim giris yaparken sifre yenile kendi çıktı mat sonra diğerlerini denedim hepsi verdi yani 5 tanesi 4 ünden 250 şer çektim valla
A. S gunaydinS.a günaydın
lSaaaallyanların hepsinin g** ettim boş verMuro bir ara Bursa sana salliyordular mesele neydi
Geçmiş olsunlSaaaallyanların hepsinin g** ettim boş ver
Muro numarası nedir reisS a400 TL deneme bonusu diye mesaj geldi WhatsApp'tan yazdım vizebetmis daha önce üyeliğim var Öylesine kullanıcı adını attım ekler diye harbiden ekledi şartını sormadım gittim rastgele bir maça girdim s**** gibi meğerse birkaç çevrimden sonra 2.000 lira çekimliymiş kupon yattı rastgele oynadım dedim Çevrim şartı vardı deli olacağım ya 2.000 lira çekimliymiş ya
Numara mı kalır kral yatınca komple sildim WhatsApp'ı mesajları deli oldumMuro numarası nedir reis