- 23,697
- 22,088
- 113
Bende valla dağıtım için bana 14k attılar zamanında neden kaçmadım suan çok pişmanım puhhaa1 paket sigara çay su parası yazıklar olsun bu kafadaki insanlarla bir taraftan kızıyorum bir taraftan gülüyorum aga
Bende valla dağıtım için bana 14k attılar zamanında neden kaçmadım suan çok pişmanım puhhaa1 paket sigara çay su parası yazıklar olsun bu kafadaki insanlarla bir taraftan kızıyorum bir taraftan gülüyorum aga
14 kyı bunlara atsan para sanar Dünya turuna çıkarlar 700/200 😁🤣🤪Bende valla dağıtım için bana 14k attılar zamanında neden kaçmadım suan çok pişmanım puhhaa
Kanka 2 dakika sussan zaten ortada polemik meselesi olmaz herkese kendi doğrularını anlatamazsın insanlar anlamaz bak bugün 200 lira için bile kaçan adam var bu forumda bırak sal gitsinReis hayır gelmiş burada birde kumar oynayan met içiyor diyor ona ayar oldum met içmekten beynini yemiş Allah aşkına 10 yıl met içen bir insan kendini nasıl savunur hâlâ yaptığı şeyin doğru olduğunu savunuyor boş teneke bunları bulup kolunu kanadını kırıp atacaksın çöp tenekesine
Yok dost 200 TL için boşver ben sadece şu anda olayın keyfini çıkarıyorum 😁😁Ne diyeyim aga susuyorum çok ağır sovecem böyle adamlara suçlu oluruz
Abi münakaşaya girmiyoruz burada sohbet ediyoruz arkadaş geliyor kumar oynayanlarin yüzde 90 ı met içiyor, 10 yıldır met içiyorum falan yazıyor, alıntı yapma diyorum benim o kişilerle işim yok muhatap olma diyorum özelden ana avrat küfür ediyor size geri bildirim yaptım , met , eroin uyuşturucu madde kullanırsın ama bunu gelip bize överek anlatamazsın veya herkesi o kefeye koyamazsın.. 3 gündür konudayiz bir tartışma olmamış ama bazen böyle şeyler can sıkıyor.
Kanka mesele çok basit bu 200 lirayı alan sahis 3 gündür ortalıkta geziniyordu parasi bitmisti zaten kim buna para veripte dagit diyorsa suçlu odur14 kyı bunlara atsan para sanar Dünya turuna çıkarlar 700/200 😁🤣🤪
Metine verdim o baronizme devretmis benim dusimda gerceklesti ben baronizmi secmedim@sinansrml63 abi dalgami geciyorsunuz önünüze gelen adama dağıtıp yapsin diye para atıyorsunuz bak adamin parasini vermemiş
Hayırlısı olsun o zaman bir dolandırıcımiz daha oldu vatana millete hayırlı olurMetine verdim o baronizme devretmis benim dusimda gerceklesti ben baronizmi secmedim
Nokta Kesinlikle haklısın agaKanka mesele çok basit bu 200 lirayı alan sahis 3 gündür ortalıkta geziniyordu parasi bitmisti zaten kim buna para veripte dagit diyorsa suçlu odur
Yok bu kez 200 lira alipta kaçan oldu puahabeyler 700tl dolandırma olayı ne oldu dolandıran arkadaş geldimi
200lira nedir ya artık kimseye güvenemiycekmiyizYok bu kez 200 lira alipta kaçan oldu puaha
Ole valla hayat iste başımıza daha neler gelecek çok merak ediyorum200lira nedir ya artık kimseye güvenemiycekmiyiz
Bana kaç paralar atıldı bir bilsen dicem de biliyorsun haha 🤣🤣Bende valla dağıtım için bana 14k attılar zamanında neden kaçmadım suan çok pişmanım puhhaa
Foruma devamlı girip gerekçe belirtmemesi hiç hoş değil 700 değil 7k atsa da görüş değişmez. Burada durum paranın miktarı değil dostum.Peki size son bi soru bu konu muronun konusu diyelim 700tl dolandırdığı parayı getirdi verdi ve geçerli bi sebep söyledi sonuc ne olur?
Ya bu tamamen karakter meselesidir kanka doktor vardi aylar önceydi 6k atmıştı dagit diye telim bile kapalıydı rezil durumdaydim parayi alıp kaçmak fikri bile gelmedi bana rol açtım kupon geldi bir kişiye ödül verecektim akşamına slota girdim kaybettim sabahina birinden borc alıp o arkadaşa ödülünü attim sende öylesin kanka bende zamanında sna dagit diye para atardım niye çünkü senden de eminim benimde bu forumda güvenecigim kisi sayısı bi elin parmağıni gecmezBana kaç paralar atıldı bir bilsen dicem de biliyorsun haha 🤣🤣