Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Muronun Muhabbet Yeri 😃

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,361
6,632
113
😂😂😂 sen kumar için kendini pazarlarsın aileni dolandırırsın çakal atmadığın yalan kalmaz sen kimsin köpek karşımda elin ayağın boşalır
Lan olum git işine Allah belanı vermiş hala konuşuyorsun , met artık son noktadır met içen insan dünyadaki yaşayacak en son insandır inan ki çok metcinin kolunu bacağını kırdık attık demette kedi gibi kaçıp gidiyordunuz

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,179
4,236
113

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,361
6,632
113
😂😂😂😂😂😂😂 lan gülmekten öldüm ben bırakalı 2 sene oldu da sen ölene kadar 10 lira için kumar oynarsın abi 10 liram varmı diye
Yazma bana kardeş yazma met içmiş yada bırakmış benim umrumda değil benim eroincilerle işim yok anladın mı sokaktaki köpek bile bir eroinciden daha iyi gelir bana hatta köpeğin dışkısı bile eroinciden kıymetlidir hadi bak dalgana git hırsızlık yap met iç

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,361
6,632
113
10 lira için aileni kandır sen kumar oynamak için ölmeye mahkumsun olum buralarda
Kumar oynarım her türlüde Allah sizin gibi metci eroinci tiplerden uzak durdursun para dilenirsem bir gün kumar için dileneyim sizin gibi met içip sabaha kadar zombi gibi dışarıda gezmeyim

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,179
4,236
113
Kumar oynarım her türlüde Allah sizin gibi metci eroinci tiplerden uzak durdursun para dilenirsem bir gün kumar için dileneyim sizin gibi met içip sabaha kadar zombi gibi dışarıda gezmeyim
O ne diyor aga sal şunu

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,594
22,003
113
Kanka kim içiyorsa o zikkimi ins bırakırlar Allahın emaneten verdiği canı biz sahibimize ter temiz şekilde teslim edelim

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,179
4,236
113
Puhhaaa valla haklısın bunlar hangi akla hizmet 200 Türk lirasini alıp kaçıyorlar benim beynim almıyor zaten
1 paket sigara çay su parası yazıklar olsun bu kafadaki insanlarla bir taraftan kızıyorum bir taraftan gülüyorum aga

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,361
6,632
113
😂😂 olum bari yaşlı ananın parasını alma zorla dövüp kumar oynamak için karını kandırma çocuklarını aç bırakma kumar için asalak
Hahahah yaptıklarını nasıl burada dolaylı yollardan anlatıyorsun , ulan metcisin işte adam değilsin met içen herkes geriden bir kere vermiştir sende verdin la vallahi bizim burada şu kişi met içiyor dedikleri anda çıktığı deliğe sokuyorlar burası sanal ortamya konuş bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...