- 5,179
- 4,236
- 113
Ağa Yine mi vaka var ?@Baronizm adamin 200 lirasını gonder 200 lira icin de kendinizi rezil etmeyin artık
Ağa Yine mi vaka var ?@Baronizm adamin 200 lirasını gonder 200 lira icin de kendinizi rezil etmeyin artık
Tm kral uzatma lutfen bak burda dolandırıcı lavuklardan bahsediyoruz suan😂😂😂 sen kumar için kendini pazarlarsın aileni dolandırırsın çakal atmadığın yalan kalmaz sen kimsin köpek karşımda elin ayağın boşalır
Lan olum git işine Allah belanı vermiş hala konuşuyorsun , met artık son noktadır met içen insan dünyadaki yaşayacak en son insandır inan ki çok metcinin kolunu bacağını kırdık attık demette kedi gibi kaçıp gidiyordunuz😂😂😂 sen kumar için kendini pazarlarsın aileni dolandırırsın çakal atmadığın yalan kalmaz sen kimsin köpek karşımda elin ayağın boşalır
Şükür aga çalıştık geldik siz naparsaniz varmı gelişme burada🤣@Solskjaer ağam gelmiş günün nasıl geçti uykusuz uykusuz
Olmadığı gün ben sahsen üzülüyorum artik her gün bir vukuatimiz kesin artık dostAğa Yine mi vaka var ?
Yok abi boş boş takılıyoruz öyleŞükür aga çalıştık geldik siz naparsaniz varmı gelişme burada🤣
Geçmiş olsun aga yeni kurban senmisin ne olmuş nenesimi ölmüş dolmuş parasimi istedi çarptı seniO eski halimden eser yok şimdi
Bal gibi bir dolandiricim oldu şimdi
Tutun kollarımdan düşerim şimdi
Sen gelme lan sahtekar @Baronizm
Kanka uzatma sende konu karismasin günün olayı 200 lira suanYok abi boş boş takılıyoruz öyle
Yazma bana kardeş yazma met içmiş yada bırakmış benim umrumda değil benim eroincilerle işim yok anladın mı sokaktaki köpek bile bir eroinciden daha iyi gelir bana hatta köpeğin dışkısı bile eroinciden kıymetlidir hadi bak dalgana git hırsızlık yap met iç😂😂😂😂😂😂😂 lan gülmekten öldüm ben bırakalı 2 sene oldu da sen ölene kadar 10 lira için kumar oynarsın abi 10 liram varmı diye
700/200 derken fiyat düşüyor hırsızların işler kesat galiba sürümden kazanıyorlar😁Kanka uzatma sende konu karismasin günün olayı 200 lira suan
Kumar oynarım her türlüde Allah sizin gibi metci eroinci tiplerden uzak durdursun para dilenirsem bir gün kumar için dileneyim sizin gibi met içip sabaha kadar zombi gibi dışarıda gezmeyim10 lira için aileni kandır sen kumar oynamak için ölmeye mahkumsun olum buralarda
Puhhaaa valla haklısın bunlar hangi akla hizmet 200 Türk lirasini alıp kaçıyorlar benim beynim almıyor zaten700/200 derken fiyat düşüyor hırsızların işler kesat galiba sürümden kazanıyorlar😁
O ne diyor aga sal şunuKumar oynarım her türlüde Allah sizin gibi metci eroinci tiplerden uzak durdursun para dilenirsem bir gün kumar için dileneyim sizin gibi met içip sabaha kadar zombi gibi dışarıda gezmeyim
Yok dost dağıtmak üzere aldığı ödül parasını ulaştırmadi maalesefGeçmiş olsun aga yeni kurban senmisin ne olmuş nenesimi ölmüş dolmuş parasimi istedi çarptı seni
Kanka kim içiyorsa o zikkimi ins bırakırlar Allahın emaneten verdiği canı biz sahibimize ter temiz şekilde teslim edelimKumar oynarım her türlüde Allah sizin gibi metci eroinci tiplerden uzak durdursun para dilenirsem bir gün kumar için dileneyim sizin gibi met içip sabaha kadar zombi gibi dışarıda gezmeyim
1 paket sigara çay su parası yazıklar olsun bu kafadaki insanlarla bir taraftan kızıyorum bir taraftan gülüyorum agaPuhhaaa valla haklısın bunlar hangi akla hizmet 200 Türk lirasini alıp kaçıyorlar benim beynim almıyor zaten
Hahahah yaptıklarını nasıl burada dolaylı yollardan anlatıyorsun , ulan metcisin işte adam değilsin met içen herkes geriden bir kere vermiştir sende verdin la vallahi bizim burada şu kişi met içiyor dedikleri anda çıktığı deliğe sokuyorlar burası sanal ortamya konuş bakalım😂😂 olum bari yaşlı ananın parasını alma zorla dövüp kumar oynamak için karını kandırma çocuklarını aç bırakma kumar için asalak
Ne diyeyim aga susuyorum çok ağır sovecem böyle adamlara suçlu oluruzYok dost dağıtmak üzere aldığı ödül parasını ulaştırmadi maalesef