- 2,745
- 1,405
- 113
o zaman anladığım kadarıyla muronun bileti kesildiForuma devamlı girip gerekçe belirtmemesi hiç hoş değil 700 değil 7k atsa da görüş değişmez. Burada durum paranın miktarı değil dostum.
o zaman anladığım kadarıyla muronun bileti kesildiForuma devamlı girip gerekçe belirtmemesi hiç hoş değil 700 değil 7k atsa da görüş değişmez. Burada durum paranın miktarı değil dostum.
Almam ben o parayı ama bana bir açıklama yaparsa hakkım helaldir.Peki size son bi soru bu konu muronun konusu diyelim 700tl dolandırdığı parayı getirdi verdi ve geçerli bi sebep söyledi sonuc ne olur?
Muhtemelen Duo hesap açtı pazar günü onaydan geçmesini bekliyor ama sonuç yine değişmez çünkü isim soy isim belli sadece girer kod yada etkinlikleri kovalar zuladan, ama para isteme işini bitirdi.o zaman anladığım kadarıyla muronun bileti kesildi
Kanka o işide halleder sikinti olmaz onlar için adam kendine değilde en yakının ibanini gönderir bunu kim farkedebilirMuhtemelen Duo hesap açtı pazar günü onaydan geçmesini bekliyor ama sonuç yine değişmez çünkü isim soy isim belli sadece girer kod yada etkinlikleri kovalar zuladan, ama para isteme işini bitirdi.
O popülasyonu artık yakalayamaz eskiden insanlar dm atıp al şuna sigara al Muro derlerdi şimdi kendini o aşamaya getirebilmek çok zordurKanka o işide halleder sikinti olmaz onlar için adam kendine değilde en yakının ibanini gönderir bunu kim farkedebilir
Demekki cidden birseyler kullanmış beyni ölmüş ki bole bir hata yaptiO popülasyonu artık yakalayamaz eskiden insanlar dm atıp al şuna sigara al Muro derlerdi şimdi kendini o aşamaya getirebilmek çok zordur
O yönden diyorum ki pimi çekildi
Bana dedi ben ne bileyim bilmeyiz ki o şeyleri, telefonda 40 saniye konuştuk para attığımda siteye atarken inan ki dili dönmedi tuaf konuşuyordu demekki o ara krizdeymişDemekki cidden birseyeler kullanmış beyni ölmüş ki bole bir hata yapti
Valla ben sadece forumdan bilirim onu normal yaşantısı nedir bilmiyorum kanka eger madde kullanıyorsa zaten onun kendine bile hayri olmazBana dedi ben ne bileyim bilmeyiz ki o şeyleri, telefonda 40 saniye konuştuk para attığımda siteye atarken inan ki dili dönmedi tuaf konuşuyordu demekki o ara krizdeymiş
vala dostum sana ayıp edilmiş son karar senin parası önemli değil 700kupon yaptım kaybettim dersin ama güvenin sarsılmış çök kötü bir durumAlmam ben o parayı ama bana bir açıklama yaparsa hakkım helaldir.
Ya kullanıyorum dedide ben alkol yada Lil falan alıyor sandım ne bileyim bende bilmiyorumValla ben sadece forumdan bilirim onu normal yaşantısı nedir bilmiyorum kanka eger madde kullanıyorsa zaten onun kendine bile hayri olmaz
Ondan 1-3 saat sonra bütün paramı sıfırladım sigara parasını bile bir dost attı benim para umrumda degl inanki 700₺ 3 spine bakar dert değilvala dostum sana ayıp edilmiş son karar senin parası önemli değil 700kupon yaptım kaybettim dersin ama güvenin sarsılmış çök kötü bir durum
Metcinin herkes kırar biyerini gel ben sana kumkapida eşya verenleri göstereyim orda yap dediğini göreyim bırak dediğini sokağa gir sadece bişey yapma sokağa gir sesini yukselt bakalım noluyio bağımlı adamı dövmüş onun havasını atıyorLan olum git işine Allah belanı vermiş hala konuşuyorsun , met artık son noktadır met içen insan dünyadaki yaşayacak en son insandır inan ki çok metcinin kolunu bacağını kırdık attık demette kedi gibi kaçıp gidiyordunuz
Ya zaten madde kullanan insanlar ayakta bile durmakta zorluk yaşıyorlarMetcinin herkes kırar biyerini gel ben sana kumkapida eşya verenleri göstereyim orda yap dediğini göreyim bırak dediğini sokağa gir sadece bişey yapma sokağa gir sesini yukselt bakalım noluyio bağımlı adamı dövmüş onun havasını atıyor
Bosver abi bosver hayırlısı olmus madde kullanan adamlar bizden uzak olsun kafiYa kullanıyorum dedide ben alkol yada Lil falan alıyor sandım ne bileyim bende bilmiyorum
Numarası vardı bende ama yüzde90 muhabbet para kazandığim zaman yazar sigaranı falan al diye mesaj atardım yada bir koddan birşey kazandiysa yatır çek için para atardim Allah var ki önceleri böyle değildi dün ne olduysa oldu
Senin sorunun nedir biliyor musun bir cümle okuyorsun arkasını okumuyorsun ulan adam ne yazmış biliyor musun ben 10 yıldır met içiyorum kumar oynayan yüzde 90 insan met içer yok bilmem ne yapar hırsızlık yapar yazmış bende ona serzenişte bulundum özelden mesaj atmış küfür etmiş alıntı yapma beni muhatap olma dedikçe ben şöyle ben böyleyim yazmış ona istinaden yazdım herkesin özel hayatı kendini ilgilendirir ama ortada birilerine karşı bir tavır varsa bende sen adammısın dön kendine bak derim. Haşa biz hiç birşeyiz kimseyede kendimizi övmeyiz ama dışarıda aciz olan insanlar forumda bizi asıp kesiyor sa bizde kolunu bacağını kırar atarız derizMetcinin herkes kırar biyerini gel ben sana kumkapida eşya verenleri göstereyim orda yap dediğini göreyim bırak dediğini sokağa gir sadece bişey yapma sokağa gir sesini yukselt bakalım noluyio bağımlı adamı dövmüş onun havasını atıyor
Buda onla övünüyor işte adam yaYa zaten madde kullanan insanlar ayakta bile durmakta zorluk yaşıyorlar
Sen harbiden çok komiksin ya sende alıntı yapma beniBuda onla övünüyor işte adam ya
Lan metcilri dovmussun kaçıyolardi diyosun merci adamın neyini dovucen sovsen nolur zapzayif kuru kemik kadar kalmış adamlar sen daha komkksikn bununla ovunup bişey yaptığını sanıyorsun gel kumkapida karagumrukte satanlara yap ordan sağ çık senin elini operler ne anlatiyosu.n film izliyorsun onumu anlatiyosunSen harbiden çok komiksin ya sende alıntı yapma beni
Hala aynı şeyleri diyorsun sen ya sanırım ilkokula gitmemişsin , benim oturduğum semtte kırarlar diyorum ben İstanbul İzmir Adana kattım mi oranın adamıda adam olsun insan olsun gerekeni yapsın bak Ankara Çinçin polis giremezdi 10 sene önce şimdi ne oldu tertemiz oldu insanlar ayaklandıLan metcilri dovmussun kaçıyolardi diyosun merci adamın neyini dovucen sovsen nolur zapzayif kuru kemik kadar kalmış adamlar sen daha komkksikn bununla ovunup bişey yaptığını sanıyorsun gel kumkapida karagumrukte satanlara yap ordan sağ çık senin elini operler ne anlatiyosu.n film izliyorsun onumu anlatiyosun