Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Muronun Muhabbet Yeri 😃

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,372
6,647
113
Bu forumun dolandırıcılarının çok olmasının sebebi kumar değil arkadaşlar , madde madde , mal bağımlılarının hepsi buraya gelmiş burada 3-5 gün para toplayıp uyuşturucu içiyor , bakıyor ki para yok birilerini dolandırıp yine içiyor, kumarci insan 300-500 için kimseyi dolandırmaz ama hapcı insan 100₺ için bile dolandırır olay bu

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,376
8,786
113
Bu forumun dolandırıcılarının çok olmasının sebebi kumar değil arkadaşlar , madde madde , mal bağımlılarının hepsi buraya gelmiş burada 3-5 gün para toplayıp uyuşturucu içiyor , bakıyor ki para yok birilerini dolandırıp yine içiyor, kumarci insan 300-500 için kimseyi dolandırmaz ama hapcı insan 100₺ için bile dolandırır olay bu
Hap değilde med Ci bunlar bence demetli 😂

Devere991

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
429
144
43
Met içenler kumar bağımlısı

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,344
7,361
113
Iste oluyor dost 50 lira içinde millet kacabilir bu forumda full aktif olan adamlar bu hatayı nasil yapıyor akil alir gibi değil
Vala bikac arkadaşın dediği gibi burda birine yollanan bise geri gelcek diye beklenmemeli hersey olabilir bikac dostumuz var zaten verdiğimizi asla geri istemeyiz

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,376
8,786
113
Konu değil de çok yakında Eskişehir’de ikamet eden forum üyeleri ile buluşma yapmayı düşünüyorum ortak kasa fena olmaz :) Bi selfie de buraya atarız hep sitelere atacak halımız yok
Es es de üni okumuştum alanonu ve bağlarda yaşadım vay bee ne günlerdi

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,372
6,647
113
Konu değil de çok yakında Eskişehir’de ikamet eden forum üyeleri ile buluşma yapmayı düşünüyorum ortak kasa fena olmaz :) Bi selfie de buraya atarız hep sitelere atacak halımız yok
Makina yine yaptın yapacağını sen bizi bitirdin Ağa 😂😂😂

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,372
6,647
113
10 sene met bağımlısıydım abisi met içenlerin %90 kumar oynar
Bence sen met içtiğin için kendin gibi met içen kumar bağımlılarının yanında geziyordun penceren hep o kişilere bakıyordu birde abisi falan yazmış beni alıntı yapma senden abi olmaz abla olur bak işine muhatap olmayın benimle metcisi falan uzak dursun

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,372
6,647
113
Tamam Abisi sensin biz bir şey görmedik gizli metcisin anladık
Met içen bacısını anasını satsın derler burada hâlâ alıntı yapıyorsun ben sizin gibileri her gün görürüm dışarıda köpek kadar değeri yok burada klavyede bana artistlik yapma hala alıntı yapıyorsun yapma aciz insan yapma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...