- 5,434
- 3,598
- 113
Yarın gece yapmadan soracam söz
Profa sorcan kendi kafana göre oynamicanVallaha aklıma gelmiyor hocam yaptıktan sonra aklıma geliyor 🤣🤣
Joshuacım zaten kafana göre oynamak en iyisi. Ne demişler fazla tevazunun sonu eskorttan nasihat dinlemektirVallaha aklıma gelmiyor hocam yaptıktan sonra aklıma geliyor 🤣🤣
Bel ne alaka la ahahaArtık nbaden yatmaktan belim agriyor
Joshuacım zaten kafana göre oynamak en iyisi. Ne demişler fazla tevazunun sonu eskorttan nasihat dinlemektir
Para nerde bilion mu NBA'de ilk peri favori olmayan takım kazanır bahsindeArtık nbaden yatmaktan belim agriyor
3 saat sonra hepimiz eşit duruma gelcez rahat olun@Muroo1988 sana birşey diyeyim..ama kimse duymasın,,burada ikimizden başka herkesin kupinuda var parasida...aramızda kalsın ama ddsd
Oynayıp oynayıp geliyorlar@Muroo1988 sana birşey diyeyim..ama kimse duymasın,,burada ikimizden başka herkesin kuponuda var parasida...aramızda kalsın ama ddsd
Yarin hepsini ona göre oynucamPara nerde bilion mu NBA'de ilk peri favori olmayan takım kazanır bahsinde
Öyle eşit duruma gelinmez...bizede bı şans verilir bizde kupon yaparız o zaman eşit duruma geliriz3 saat sonra hepimiz eşit duruma gelcez rahat olun
Sen oynayacaksan ben oynamayayim dost yatmaktan biktimYarin hepsini ona göre oynucam
Bugun show yapacam izle beni 16 da 16 uzmanız bu isteSen oynayacaksan ben oynamayayim dost yatmaktan biktim
Maç verebilir misiniz acabaÖyle eşit duruma gelinmez...bizede bı şans verilir bizde kupon yaparız o zaman eşit duruma geliriz))
Vay arkadaş gidin konumdan Parası olan çıksın konumdan buraya parasızların yeri😄😄😄😄😄@Muroo1988 sana birşey diyeyim..ama kimse duymasın,,burada ikimizden başka herkesin kuponuda var parasida...aramızda kalsın ama ddsd
Valla 850k borc var sen onu ode ben her gün sana kupon parasi atarim oynaman için merak etme senÖyle eşit duruma gelinmez...bizede bı şans verilir bizde kupon yaparız o zaman eşit duruma geliriz))
Çok erken yaşlanıyoruz ama hic akilanmiyoruz bence ddBugun show yapacam izle beni 16 da 16 uzmanız bu iste