- 5,434
- 3,598
- 113
Muro kod sayfasinda kavga ettiğin adam şuan bu konuda gizli gizli mesajları okuyor puahahahahhahahahaha
Cidden çıldıracam para saciyorlar sitelere Muro. Insan bı sorar hocam ne oynayalım diyeKupon gelmiye gelmiye kafayı yedim hocam ben suan sadece kazandı yazısını görmek istiyorum
Aclik çok kötü bir seyBilemiyorum ama büyük ihtimalle öyle der. Saldım ben bonus işlerini dost para varsa oynanır yoksa oynanmaz. Diğer türlü kafa çorba oluyor
Hep muronun sucuCidden çıldıracam para saciyorlar sitelere Muro. Insan bı sorar hocam ne oynayalım diye
Ben kazansam atcam da hep hüsran vallahiBir dostumuz da dmden bir kupon parası atayım demiyor demek ki dostluk yapamadık herkese hayırlı geceler ben yatar
Sen uyu ben yaparım..çok yoruldun kiyamam sana...birazda biz oynuyakRoll yapak 500 e 500 fb
Joshua kardeşim hergun kuponunu yapıp hocam nasıl oldu diyor. Bir kere oynamadsn sorsa paradan şapka yapacak ama sormuyorHep muronun sucu
Fatih hocam geldiyse rolde hedef 20k garanti gelirRoll yapak 500 e 500 fb
Demek ki hep yatıyorsun Bir de bana laf ediyorsun😄Ben kazansam atcam da hep hüsran vallahi
Dostlarımız tost olmuş hem de bol kaşarlı ferdicimBir dostumuz da dmden bir kupon parası atayım demiyor demek ki dostluk yapamadık herkese hayırlı geceler ben yatar
Ben gecen suly e sordum benden beter çıktı kuruttu beni vallahiJoshua kardeşim hergun kuponunu yapıp hocam nasıl oldu diyor. Bir kere oynamadsn sorsa paradan şapka yapacak ama sormuyor
Kaşarı kim kaybetmişDostlarımız tost olmuş hem de bol kaşarlı ferdicim
Korkanin çocuğu olmaz bol şansRoll yapak 500 e 500 fb
Ben yüklü kazanmak zorundayim o yuzden ufak paralar beni kesmiyor vallahi bi 500k kazansak çok iyi olacakDemek ki hep yatıyorsun Bir de bana laf ediyorsun😄
Vallaha aklıma gelmiyor hocam yaptıktan sonra aklıma geliyor 🤣🤣Joshua kardeşim hergun kuponunu yapıp hocam nasıl oldu diyor. Bir kere oynamadsn sorsa paradan şapka yapacak ama sormuyor
8 saat once yedim bi iki parçaKaşarı kim kaybetmiş