- 53,924
- 25,838
- 113
Her şey gönlünüzce olsunHadi lan 2 gol daha
Her şey gönlünüzce olsunHadi lan 2 gol daha
Fox ilk per toplam 9 yapmış 2 faulde ama sha ve jokici gordummu dayanamıyorum onlari ayrıda aldim bide puajajÇıldıracam gene jokic asist
Shai sayı basmış
Bol şanslar dost umarım kılçıksız wonlar
@Muroo1988 para ve huzur olunca böyle oluyor demek kiFox ilk per toplam 9 yapmış 2 faulde ama sha ve jokici gordummu dayanamıyorum onlari ayrıda aldim bide puajaj
Muro Açtıktan sürünüyor şu an@Muroo1988 para ve huzur olunca böyle oluyor demek ki
2 gole ferdi won direk kupon yapmis 1k vurmuş gelirse 6k puahahFerdi 5-1 demiş ne anlama geliyor bilmiyorum ama 5-1
Herseyy duzelecek murooo şu kupon gelsin yeter kiMuro Açtıktan sürünüyor şu an
Biz açlıktan ölürken dostlarımız beşinci kuponunu oynuyor muro. Yalansın dünyaMuro Açtıktan sürünüyor şu an
gelsin be vallahi Düzelsin artık Bunaldım ya Her gün aynı geçiyor her gün aynı geçiyor sıkıntıya girdikHerseyy duzelecek murooo şu kupon gelsin yeter ki
O zaman yatar o. Benim olduğum yerde won olmaz genelde2 gole ferdi won direk kupon yapmis 1k vurmuş gelirse 6k puahah
16 kupon suan acikta duruyor puahahaBiz açlıktan ölürken dostlarımız beşinci kuponunu oynuyor muro. Yalansın dünya
Doğru diyorsunBiz açlıktan ölürken dostlarımız beşinci kuponunu oynuyor muro. Yalansın dünya
Hedefimiz 16 da 0 hocam puahahBiz açlıktan ölürken dostlarımız beşinci kuponunu oynuyor muro. Yalansın dünya
La bu kadar çok kupon yapma. Yarısı tutsa bile tatmin etmez seni puhahahHedefimiz 16 da 0 hocam puahah
Ya bir tanesi iyilik akımında link paylaştı İnşallah af dir o var ya 250 TL ekliyormuş WhatsApp numarasına yazdım Adam bana yarın derse benim linkimden üye olmamışsın ana avrat düz gideceğimBiz açlıktan ölürken dostlarımız beşinci kuponunu oynuyor muro. Yalansın dünya
Teprikler gardasim..kendim kazanmış gibi sevindikLa dur wonladik 3k geri aldık @aSiRuH06 çekim gelsin yapacaz Ekli dosyayı görüntüle 720940
Kupon gelmiye gelmiye kafayı yedim hocam ben suan sadece kazandı yazısını görmek istiyorumLa bu kadar çok kupon yapma. Yarısı tutsa bile tatmin etmez seni puhahah
Bilemiyorum ama büyük ihtimalle öyle der. Saldım ben bonus işlerini dost para varsa oynanır yoksa oynanmaz. Diğer türlü kafa çorba oluyorYa bir tanesi iyilik akımında link paylaştı İnşallah af dir o var ya 250 TL ekliyormuş WhatsApp numarasına yazdım Adam bana yarın derse benim linkimden üye olmamışsın ana avrat düz gideceğim
Yuklu oynamadım zaten azar azar attimLa bu kadar çok kupon yapma. Yarısı tutsa bile tatmin etmez seni puhahah