- 31,263
- 28,843
- 113
H.b dost vala evde boş boş oturuyoz ya nerede olalım aynı hepHocam sinnn neredesin hosgeldin
H.b dost vala evde boş boş oturuyoz ya nerede olalım aynı hepHocam sinnn neredesin hosgeldin
Gelirsen haber et kral ona göre telefonu uçak moduna alalımYarın Uçağım var oraya geliyorum
Sabahtan muronun rollerinden imanimiz gevreki hep ilk rolde kayipH.b dost vala evde boş boş oturuyoz ya nerede olalım aynı hep
Hadi sizin şansınız bol olsun İnşallah her şey gönlünüzce olsun kazanırsanız konu benim olduğu için bana dm yansın ona göreH.b dost vala evde boş boş oturuyoz ya nerede olalım aynı hep
Geçen Erhan kardeşim senin borcun benim borcumdur demişti. Bu bir mesaj mı acabaBorcunu öder misin artık
Y yedikGelirsen haber et kral ona göre telefonu uçak moduna alalım
Borcunu ver açlıktan ağlıyorumGeçen Erhan kardeşim senin borcun benim borcumdur demişti. Bu bir mesaj mı acaba
Muro arkada bir kumar çeviriyor aklını oynatırsınSabahtan muronun rollerinden imanimiz gevreki hep ilk rolde kayip
Geçen Erhan kardeşim senin borcun benim borcumdur demişti. Bu bir mesaj mı acaba
Harbi helion muY yedik
Bu gelir demi hocam çok güveniyorum puahahMuro arkada bir kumar çeviriyor aklını oynatırsın
hahahhahaSabahtan muronun rollerinden imanimiz gevreki hep ilk rolde kayip
La dur wonladik 3k geri aldık @aSiRuH06 çekim gelsin yapacaz@Redkit1990 cidden iyi maçlar var rol yapak bak kardo
Yok la makarasına sordumHarbi helion mu
Tebrikler canimLa dur wonladik 3k geri aldık @aSiRuH06 çekim gelsin yapacaz Ekli dosyayı görüntüle 720940
HelalLa dur wonladik 3k geri aldık @aSiRuH06 çekim gelsin yapacaz Ekli dosyayı görüntüle 720940
Tebrikler dostum Allah seni başımızdan eksik etmesinLa dur wonladik 3k geri aldık @aSiRuH06 çekim gelsin yapacaz Ekli dosyayı görüntüle 720940
TebriklerLa dur wonladik 3k geri aldık @aSiRuH06 çekim gelsin yapacaz Ekli dosyayı görüntüle 720940