- 29,062
- 28,813
- 113
Tigres ilk yari 1 atar 100 yilin bankosudur kacirmayinizMaç verebilir misiniz acaba
Tigres ilk yari 1 atar 100 yilin bankosudur kacirmayinizMaç verebilir misiniz acaba
Watsapa gel..engelliyecem bak..kullanmiyonmu watsap...Çok erken yaşlanıyoruz ama hic akilanmiyoruz bence dd
850k borcu nasıl yaptın kral veresiye eskorta mı gittinValla 850k borc var sen onu ode ben her gün sana kupon parasi atarim oynaman için merak etme sen
MerhabaÖyle eşit duruma gelinmez...bizede bı şans verilir bizde kupon yaparız o zaman eşit duruma geliriz))
Biz ole 5 10 liraya kupon yapmıyorduk zamanında ebemize girdi iste gelde bul parayi bulabilirsen850k borcu nasıl yaptın kral veresiye eskorta mı gittin
Genelev açsa o kadar masraf tutmaz850k borcu nasıl yaptın kral veresiye eskorta mı gittin
Benim borçtan azmis...sans parasiyla borcun ne alakası var...boş ver..Valla 850k borc var sen onu ode ben her gün sana kupon parasi atarim oynaman için merak etme sen
Hep sututgart yüzünden dimi ah sututgart ahBiz ole 5 10 liraya kupon yapmıyorduk zamanında ebemize girdi iste gelde bul parayi bulabilirsen
Ban yerim zorlama beni lutfenHep sututgart yüzünden dimi ah sututgart ah
Harbimi senin borc daha cokmuBenim borçtan azmis...sans parasiyla borcun ne alakası var...boş ver..
Tamam anladım ben 🤣🤣🤣Ban yerim zorlama beni lutfen
Boşver ihtiyar senin tek çaren leblebi gibi beyaz bir ukraynalı hatunBenim borçtan azmis...sans parasiyla borcun ne alakası var...boş ver..
Aynen katılıyorumBoşver ihtiyar senin tek çaren leblebi gibi beyaz bir ukraynalı hatun
Sadece onun tek çaresi mi valla banada olursa güzel olurBoşver ihtiyar senin tek çaren leblebi gibi beyaz bir ukraynalı hatun
1 gelir 2 yi bilemem hocama danisBol şans o zaman Ekli dosyayı görüntüle 720956
Bol şans kralBol şans o zaman Ekli dosyayı görüntüle 720956
Aynen katılıyorum
Bugün kafeye gittim bir avrat vardı 2-3 defa bakistik aga yok öyle bişey. Bu memlekette kaç karı gördüm hepsi güzel ama bu bambaşkaydıSadece onun tek çaresi mi valla banada olursa güzel olur