- 12,318
- 4,997
- 113
Bol sanssSponsor @aminisego teşekkürler
Bol sanssSponsor @aminisego teşekkürler
Eyvallah dost kesene bereket gönlü zengin adamsın vesselamBi beklentim var gelirse neden olmasın😂
Sen yapacaktın rollingİle yaramadı @Erhan2121 son adımda taklaya geldi @Beşiktaş ve @Golcümetin bunlardan hayır gelmedi ilk maç😂
Deneriz böyle giderse şans isteyen herkese deneme bonusu verecez direk site falan mı açsakBaronizm roll acsa neler olur neler
Benim 2. Adım nasıl yattı gördün ama dimi şike resmenİle yaramadı @Erhan2121 son adımda taklaya geldi @Beşiktaş ve @Golcümetin bunlardan hayır gelmedi ilk maç😂
Ben kendim yapıyorum kendime gizliden ordan buraya aktarıyorum😂Sen yapacaktın rolling
Sen yanlış yaptın 3 4 kişiye 300 400 atacaktn bitecektiSozde bana 5k kalacakti zar zor 1.5k kaldi kolumuzu kaptiracaktik nerdeyse 2trt
Oda gitmeden Forumdan çık 1-2 gün uğramaSozde bana 5k kalacakti zar zor 1.5k kaldi kolumuzu kaptiracaktik nerdeyse 2trt
Sorun orda işte alıp cebe atmıyorum foruma faydalı olmaya çalışıyorumMuro burdan gelen paraları biriktirse günlük asgeri ücret kadar geliri olur
Arka planda vuruyorsan ne mutlu bizeBen kendim yapıyorum kendime gizliden ordan buraya aktarıyorum😂
Kaybetmesen işte 300 10k yapmaya calisiyon murom 2 3 k oldumun bırakSorun orda işte alıp cebe atmıyorum foruma faydalı olmaya çalışıyorum
O zaman dm yanarBen kendim yapıyorum kendime gizliden ordan buraya aktarıyorum😂
Muro noldu bugün bro @haylan06 bu arkadaşa cevab vermemişsin 700 lira almışsın sanırımSponsor @aminisego teşekkürler
Ne diyon olum sıktır git diğer muro o bilip bilmeden ne yazıyorsun benim.konumaMuro noldu bugün bro @haylan06 bu arkadaşa cevab vermemişsin 700 lira almışsın sanırım
Zaten dm yanıyor sigara parası oyuna atmıcam yemek yicem diyen diyene hiç huyum değil öyle isteyene boşuna dm gelmesinler😂😂O zaman dm yanar😅😀😅😀
Diğer mıro zaten gözükmüyo normalde konudan konuya akarNe diyon olum sıktır git diğer muro o bilip bilmeden ne yazıyorsun benim.konuma