- 22,797
- 11,770
- 113
Valla yada sen dene 1 kişilik yer kaldı ama şuan erhanla çin askeri gibi bekliyoruz hahahahahhaSize bi sponsor bulmamız lazım o zaman
Valla yada sen dene 1 kişilik yer kaldı ama şuan erhanla çin askeri gibi bekliyoruz hahahahahhaSize bi sponsor bulmamız lazım o zaman
Benim hesapda olsa atarım hesaplar boş da bakalım bi sponsor çıkar size belki 😀Valla yada sen dene 1 kişilik yer kaldı ama şuan erhanla çin askeri gibi bekliyoruz hahahahahha
Aracı mı olacan krall hahahahahBenim hesapda olsa atarım hesaplar boş da bakalım bi sponsor çıkar size belki 😀
Oluruz ama saat geç oldu kimse yok. Bulurduk size sponsor o iş kolayAracı mı olacan krall hahahahah
İyi geceler dost muro buldumu zapt edilmiyor maalesef kusura bakmaOluruz ama saat geç oldu kimse yok. Bulurduk size sponsor o iş kolay
La adamda para yok sen niye israr ediyon kanka bide profil de gitmiş puahahHe boş ver usta o zaman şuan 3-4 kişi saldırdı oraya alır biri heralde yatalım biz @Mülayim6060
Yokla bizde yatıyorduk tam nasıl yeni ppLa adamda para yok sen niye israr ediyon kanka bide profil de gitmiş puahah
Kotu korktum ben sahsen yarın degis ama bugün kalsin puahaYokla bizde yatıyorduk tam nasıl yeni pp
Tamam bebiş hadi kayboldum ben iyi gecelerKotu korktum ben sahsen yarın degis ama bugün kalsin puaha
İyi gecelerTamam bebiş hadi kayboldum ben iyi geceler
Adamin biri teke kaldıBir kisilik yer kaldı
Bı adımı kaldı yaniAdamin biri teke kaldı
sallamaCezası falanda cabası. Birisi konu açmıştı betparibu terör örgütüne finans sağlıyormuş ifadeye çağrılmış konusu silinmiş. Benimde ufak ufak çok yatırım vardı oraya
Ne sallayacağım 1-2 önce açmıştı konuyusallama