- 82,661
- 29,371
- 113
yonetıme bıldırseneZaten dm yanıyor sigara parası oyuna atmıcam yemek yicem diyen diyene hiç huyum değil öyle isteyene boşuna dm gelmesinler😂😂
yonetıme bıldırseneZaten dm yanıyor sigara parası oyuna atmıcam yemek yicem diyen diyene hiç huyum değil öyle isteyene boşuna dm gelmesinler😂😂
Sakin o sen değilsin öyle de ban yeme durduk yereNe diyon olum sıktır git diğer muro o bilip bilmeden ne yazıyorsun benim.konuma
Çok iyi taktikmisss yansın geceler yansın dmlerrBen kendim yapıyorum kendime gizliden ordan buraya aktarıyorum😂
Ben kimseye dm yazmam biri yaz demedikten sonra o kadar düşmedik Allah düşürmesinZaten dm yanıyor sigara parası oyuna atmıcam yemek yicem diyen diyene hiç huyum değil öyle isteyene boşuna dm gelmesinler😂😂
Olması gereken o dur dost zatenBen kimseye dm yazmam biri yaz demedikten sonra o kadar düşmedik Allah düşürmesin
Diğer muro @haylan06 ni 700 TL çarpmış gelmez sanırımDiğer mıro zaten gözükmüyo normalde konudan konuya akar
HaydaaaaDiğer muro @haylan06 ni 700 TL çarpmış gelmez sanırım
Ben ona bir ara 1k atıyordum ıyiki atmamisimDiğer muro @haylan06 ni 700 TL çarpmış gelmez sanırım
Atarsa dep atarTeke kalmış bura ama dakika 42
Bugün siteden çekiliş çıktı diyip 1k arıyorduBen ona bir ara 1k atıyordum ıyiki atmamisim
Aynen depe güvenemedim zaten bendeAtarsa dep atar
Banada birileri dmden şurda şu kadar var burda bu kadar r var fazladıyşa atarım diyen baya bi arkadaş vardıBugün siteden çekiliş çıktı diyip 1k arıyordu
Dm kapatt çok yazarlar oyleBanada birileri dmden şurda şu kadar var burda bu kadar r var fazladıyşa atarım diyen baya bi arkadaş vardı
Bnce yonetıme bıldırıp banlatsınDm kapatt çok yazarlar oyle