- 2,177
- 1,610
- 113
@Baronizm senden önce bi arkadaş var malesefSiradaki rolcu benim buda yatarsa inşallah tutar
@Baronizm senden önce bi arkadaş var malesefSiradaki rolcu benim buda yatarsa inşallah tutar
Ben hariç Kimseye atmaBanada birileri dmden şurda şu kadar var burda bu kadar r var fazladıyşa atarım diyen baya bi arkadaş vardı
Sorun değil biri kazanana kadar devam😂@aminisego kusura bakma beybi olmadı
Hadi bakalım kesene bereker6Sorun değil biri kazanana kadar devam😂
Ulan bişe diyecem ben niye 1500 verdim roll için 🤣🤣 250de oluyomuş ya ne açgözlüsün murom ya 🤣@aminisego kusura bakma beybi olmadı
Kandırmış seni😂Ulan bişe diyecem ben niye 1500 verdim roll için 🤣🤣 250de oluyomuş ya ne açgözlüsün murom ya 🤣
Kanka o senin.agaligin hahahahahaUlan bişe diyecem ben niye 1500 verdim roll için 🤣🤣 250de oluyomuş ya ne açgözlüsün murom ya 🤣
Züğürt ağa olduk 🤣🤣Kanka o senin.agaligin hahahahaha
Sen kazanıyorsun yeterliSorun değil biri kazanana kadar devam😂
Bide 1500 falanda alıyormuş muro iyice çağ atlamışUlan bişe diyecem ben niye 1500 verdim roll için 🤣🤣 250de oluyomuş ya ne açgözlüsün murom ya 🤣
Sadece o mu o gece 6 k lık roll açtırdım bende cenabetlik 3üde 1. Adımdan yattı 🤣Bide 1500 falanda alıyormuş muro iyice çağ atlamış
Bazen olmayınca olmuyor ve kralSadece o mu o gece 6 k lık roll açtırdım bende cenabetlik 3üde 1. Adımdan yattı 🤣
Abowwwww muro kayıp bonuslari ile kazanmıştır inşallahSadece o mu o gece 6 k lık roll açtırdım bende cenabetlik 3üde 1. Adımdan yattı 🤣
Yok sadece muroya değil erhan oğuzhanda var hepsi kaybettiAbowwwww muro kayıp bonuslari ile kazanmıştır inşallah