- 14,426
- 4,755
- 113
Maç bitti dost büyük ihtimalleCleveland maçı NBA
Maç bitti dost büyük ihtimalleCleveland maçı NBA
Bol şanslar mülayimBugün bende gerçekten birşey var 9 maçlı kombinenin 8 i tuttu basketbol maçları. 9 uncu maç şu an oynanıyor ve tutarsa 65 bin tl gelecek. O maçi tahmin eden 3 kişiye ödül
TÂBİ ÖDÜL O MAÇ KAZANİRSA OLACAK
Olabilir o zamanMaç bitti dost büyük ihtimalle
Müneccim miyiz maçı nereden bilelim gelirse ödül at işteBugün bende gerçekten birşey var 9 maçlı kombinenin 8 i tuttu basketbol maçları. 9 uncu maç şu an oynanıyor ve tutarsa 65 bin tl gelecek. O maçi tahmin eden 3 kişiye ödül
Evetararaquara maçı mı acaba
Nerden biliyon dost
Sana dm den soyledi galiba
Muro konu açmış ödül dagitilacakmisKardeşim ben ona dolandirixi demedim.o gün para istedi.bende atcam dedim dışarıdaydim eve gelince atcam dedim.o gün akşama kadar atmayinca arkamdan dolandırıcı diye sallamış.sen olsan buna zerre acirmisin.insan olsa ben akşam girdim buna 500 atcaktim 200 istemişti.
Bide utanmadan gelmiş adamın rolünde bana buna para atma dolandirici bu diyo.
Bu nasıl bir kahpeliktir soulermisin
Sen konu açıp kazanmissin muro birde bu çocuğa ödül aticam demişsin sen attinmi bu çocuğun ödülünü takip etmiş seni sen demişsin ödül aticam diyeKardeşim ben ona dolandirixi demedim.o gün para istedi.bende atcam dedim dışarıdaydim eve gelince atcam dedim.o gün akşama kadar atmayinca arkamdan dolandırıcı diye sallamış.sen olsan buna zerre acirmisin.insan olsa ben akşam girdim buna 500 atcaktim 200 istemişti.
Bide utanmadan gelmiş adamın rolünde bana buna para atma dolandirici bu diyo.
Bu nasıl bir kahpeliktir soulermisin
Yok ya maç kalmadı başkaNerden biliyon dost
bol şanslar basket bilmiyorum abiBugün bende gerçekten birşey var 9 maçlı kombinenin 8 i tuttu basketbol maçları. 9 uncu maç şu an oynanıyor ve tutarsa 65 bin tl gelecek. O maçi tahmin eden 3 kişiye ödül