Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Beklemede Mülayim6060 | Ödül Var

Kupon Miktarı
5000
Kupon Oranı
1.00

tom4175

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,107
3,569
113
Para atmayinca dolandirici demiycek tamammi ozaman.adam olucak.sanki borç almisimda vermemisim gibi.insan olucak önce tamammi.
Kendi paramı atmamisim diye bana dolandırıcı diyemez tamammi.
Dilencilikte çığır atlamis.
Bigun sendende istediğinde vermeyjnce ozaman sana dolandırıcı diyince görürsün ok
Bende numarası var kardeşim ben her gün arayıp halini hatırını soruyorum en kötü WhatsAppdan yazıyorum ankarada asker çocuk yazdığın kelimeler hiç hoş değil kansız yok senin gibi askerin ben bilmem ne konuşmalarına dikkat et biraz

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,311
12,317
113
njardvik haukar basket Buda olabilir bir ben kaldık destek atmadığın kanka şansına sağlık kesene bereket @Mülayim6060

Fatih083412

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
95
22
8
Kardeşim çocuk gerçekten asker Ankarada senden yardım istemiş belki durumu yok sigara almaya parası yok belki ölmüşlerinin hayrına gonderseydin ne olurdu senden destek yardım istemiş neyi dolandırıcılık bunun
Kardeşim ben ona dolandirixi demedim.o gün para istedi.bende atcam dedim dışarıdaydim eve gelince atcam dedim.o gün akşama kadar atmayinca arkamdan dolandırıcı diye sallamış.sen olsan buna zerre acirmisin.insan olsa ben akşam girdim buna 500 atcaktim 200 istemişti.
Bide utanmadan gelmiş adamın rolünde bana buna para atma dolandirici bu diyo.
Bu nasıl bir kahpeliktir soulermisin

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,311
12,317
113
Bende numarası var kardeşim ben her gün arayıp halini hatırını soruyorum en kötü WhatsAppdan yazıyorum ankarada asker çocuk yazdığın kelimeler hiç hoş değil kansız yok senin gibi askerin ben bilmem ne konuşmalarına dikkat et biraz
Kanka tamam boşkoy uzatma dostun da bildiği var birşey demekki gerek yok seviyorum seni

johnkramer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,337
1,678
113
Kardeşim ben ona dolandirixi demedim.o gün para istedi.bende atcam dedim dışarıdaydim eve gelince atcam dedim.o gün akşama kadar atmayinca arkamdan dolandırıcı diye sallamış.sen olsan buna zerre acirmisin.insan olsa ben akşam girdim buna 500 atcaktim 200 istemişti.
Bide utanmadan gelmiş adamın rolünde bana buna para atma dolandirici bu diyo.
Bu nasıl bir kahpeliktir soulermisin
Dostum uzatmayın işte

Tunca54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,062
2,151
113
İnşallah benim dediğimdir okadar ihtiyaç var ki

Kendy344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,055
253
83
Açıklama olmadığına göre bence Brezilya maçı araraura

Hdeprem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,182
303
83
Trans Nova maçı mi kral

Aplus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
459
151
43
Malesef doğru söyleyen şuan 2 kişi kaldı 1 kişi

Masic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,330
2,953
113
3lü grup olarak ayrılın 3 maça da sinerji yapın elbet biri gelir

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,045
1,771
113
Bugün bende gerçekten birşey var 9 maçlı kombinenin 8 i tuttu basketbol maçları. 9 uncu maç şu an oynanıyor ve tutarsa 65 bin tl gelecek. O maçi tahmin eden 3 kişiye ödül

TÂBİ ÖDÜL O MAÇ KAZANİRSA OLACAK
Real sociedad Maci reisim