Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Beklemede Mülayim6060 | Ödül Var

Kupon Miktarı
5000
Kupon Oranı
1.00

Masic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,330
2,953
113
araraquara maçı mı acaba

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
18,448
7,769
113
Bugün bende gerçekten birşey var 9 maçlı kombinenin 8 i tuttu basketbol maçları. 9 uncu maç şu an oynanıyor ve tutarsa 65 bin tl gelecek. O maçi tahmin eden 3 kişiye ödül

TÂBİ ÖDÜL O MAÇ KAZANİRSA OLACAK
Müneccim miyiz maçı nereden bilelim gelirse ödül at işte:)

tom4175

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,107
3,569
113
Kardeşim ben ona dolandirixi demedim.o gün para istedi.bende atcam dedim dışarıdaydim eve gelince atcam dedim.o gün akşama kadar atmayinca arkamdan dolandırıcı diye sallamış.sen olsan buna zerre acirmisin.insan olsa ben akşam girdim buna 500 atcaktim 200 istemişti.
Bide utanmadan gelmiş adamın rolünde bana buna para atma dolandirici bu diyo.
Bu nasıl bir kahpeliktir soulermisin
Muro konu açmış ödül dagitilacakmis
Kardeşim ben ona dolandirixi demedim.o gün para istedi.bende atcam dedim dışarıdaydim eve gelince atcam dedim.o gün akşama kadar atmayinca arkamdan dolandırıcı diye sallamış.sen olsan buna zerre acirmisin.insan olsa ben akşam girdim buna 500 atcaktim 200 istemişti.
Bide utanmadan gelmiş adamın rolünde bana buna para atma dolandirici bu diyo.
Bu nasıl bir kahpeliktir soulermisin
Sen konu açıp kazanmissin muro birde bu çocuğa ödül aticam demişsin sen attinmi bu çocuğun ödülünü takip etmiş seni sen demişsin ödül aticam diye

Oli983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,370
1,938
113
Cleveland maçı bol şans

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,432
3,519
113
Anlamam basket ama bol şanslar kral

tom4175

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,107
3,569
113
İnşallah sorunsuz sıkıntısız gelir @Mülayim6060 bence kaç kişi yazdıysa hepsine 200 tl gönder 5 lirasını dostlarına gönder

Oli983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,370
1,938
113
Okuma, özürlü kardeşlerim adamın yazdıklarını okusanız futbol mu diye sormazsınız

Kranlkadm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
491
135
43
Bugün bende gerçekten birşey var 9 maçlı kombinenin 8 i tuttu basketbol maçları. 9 uncu maç şu an oynanıyor ve tutarsa 65 bin tl gelecek. O maçi tahmin eden 3 kişiye ödül

TÂBİ ÖDÜL O MAÇ KAZANİRSA OLACAK
bol şanslar basket bilmiyorum abi

serhatcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,588
5,927
113
Şimdi ben buraya neden konu açtım niçin açtım nasıl açtım bunu izaha gerek yok gördünüz, konuya girdim actım ama, açmamış da olabilirim. açmışsam açmışımdır, açmamışsam açmamışımdır. görünen köy... uzakta değildir buraya konu açtikta sonradan açmadık mı dedik? bunlar bi takım uydurma laflardır...
sahi ya ben buraya neden konu açtım kim açtırdı ulan bu konuyu bana @Mülayim6060

Tunca54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,059
2,149
113
Mülayim abi mehtap yengemizi nasıl yedin anlatta duysun bunlar 😁