- 33,951
- 19,775
- 113
Uzasaydı bariİzlanda bayanlar ev sahibi 74.5 üsttu. Çeyrek de 7 atti ve patladim sayılır Umut yok yani. Şimdilik herkeze iyi geceler. 75 sayi atarsa ev ödüller gönderilir bilen 3 kisiye ama imkansız gibi
Uzasaydı bariİzlanda bayanlar ev sahibi 74.5 üsttu. Çeyrek de 7 atti ve patladim sayılır Umut yok yani. Şimdilik herkeze iyi geceler. 75 sayi atarsa ev ödüller gönderilir bilen 3 kisiye ama imkansız gibi
Ev 7 atmış evet 3. Ceyrekte kötü olmuş şuan 52 sayiİzlanda bayanlar ev sahibi 74.5 üsttu. Çeyrek de 7 atti ve patladim sayılır Umut yok yani. Şimdilik herkeze iyi geceler. 75 sayi atarsa ev ödüller gönderilir bilen 3 kisiye ama imkansız gibi
Bilmiştim bitmiştir maç diye değiştirdim şaka gibiİzlanda bayanlar ev sahibi 74.5 üsttu. Çeyrek de 7 atti ve patladim sayılır Umut yok yani. Şimdilik herkeze iyi geceler. 75 sayi atarsa ev ödüller gönderilir bilen 3 kisiye ama imkansız gibi
7 buçuk dakika var 25 sayı lazım biraz mucize ama belki olur
20 sayi lazımİzlanda bayanlar ev sahibi 74.5 üsttu. Çeyrek de 7 atti ve patladim sayılır Umut yok yani. Şimdilik herkeze iyi geceler. 75 sayi atarsa ev ödüller gönderilir bilen 3 kisiye ama imkansız gibi
Maçı bilmiştik umarim gelir dostum senide bizide üzmezİzlanda bayanlar ev sahibi 74.5 üsttu. Çeyrek de 7 atti ve patladim sayılır Umut yok yani. Şimdilik herkeze iyi geceler. 75 sayi atarsa ev ödüller gönderilir bilen 3 kisiye ama imkansız gibi