- 10,907
- 4,764
- 113
Bol şans tebrikler @Mülayim6060 reis
Geçecem 5 dk daha durup ödül gelir gelmese de geçecem 5.10 dk sonra saat 03.10 olmuşGeçtin mi eve kıral hava soğuk üşütme
Kral bi yerinizi bileceksiniz bi bakacaksın üyeye çok mü şüphelendin git aktif moderatöre sor kendince afiyelik oynamayacaksın bana diyorsun ki sen multisin olayı oraya getiriyorsun kusura bakmayacaksın bende cevabımı veririmSakin ol aslan parçasi
Tutar emanet ben sağlam is yapayimda gerisi beni ilgilendirmez
Enişte kimseye yamuk yapmaz
Tskrlr dost nobetdeyim takiliyorumNasılsın dost
Allah kolaylık versin dost ne nöbetiTskrlr dost nobetdeyim takiliyorum
@Enişte 2018li olmayan bilmez bizi enişteeEnişte kimseye yamuk yapmaz
Zabıta olarak çalışıyorum dost gece nöbeti 7.24 çalışıyoruzAllah kolaylık versin dost ne nöbeti
KralKral bi yerinizi bileceksiniz bi bakacaksın üyeye çok mü şüphelendin git aktif moderatöre sor kendince afiyelik oynamayacaksın bana diyorsun ki sen multisin olayı oraya getiriyorsun kusura bakmayacaksın bende cevabımı veririm
Senle ayniymisKimin soy adi aynı senin soy isim nedir reis 👍
Reis 10 k mesajın var ilk defa görüyorum seni forumda nerede kastın bu mesajı 😂@Enişte 2018li olmayan bilmez bizi eniştee
Eniştenin multisi benim reis kimse yanlış anlamasın berduş falan değil 🥸Kral bi yerinizi bileceksiniz bi bakacaksın üyeye çok mü şüphelendin git aktif moderatöre sor kendince afiyelik oynamayacaksın bana diyorsun ki sen multisin olayı oraya getiriyorsun kusura bakmayacaksın bende cevabımı veririm
Ben dedum mulayime yaz ortalikta dillendirmedik isin aslini ogrenelim diyeKral bi yerinizi bileceksiniz bi bakacaksın üyeye çok mü şüphelendin git aktif moderatöre sor kendince afiyelik oynamayacaksın bana diyorsun ki sen multisin olayı oraya getiriyorsun kusura bakmayacaksın bende cevabımı veririm
Allah kolaylık versin dost hayırlı nöbetler diyelimZabıta olarak çalışıyorum dost gece nöbeti 7.24 çalışıyoruz
Nick değiştirme kutusu almış marketten 100 elmas harcayıpReis 10 k mesajın var ilk defa görüyorum seni forumda nerede kastın bu mesajı 😂
Eyvallah dost sağolasınAllah kolaylık versin dost hayırlı nöbetler diyelim
neden diye soramazsın böyle aptal soru mu sorulur neden soyisminiz aynı diye kim soru sorarKral
Ben sana herhangi bir ithamda bulunmadim sen neden hiddetlendin ?
Konuyu ödül sahibine Aktardim ne derse odur
Benim senle bir problemim yok kelimelerinide secerek yaz
Bkunu çıkarmayak şimdi marsupilami reis bizi yeme arada 🥳85 adam bir araya gelse yine etmez