- 10,907
- 4,764
- 113
Reis 10 k mesajın var ilk defa görüyorum seni forumda nerede kastın bu mesajı 😂
Ekli dosyalar
-
87.2 KB Görüntüleme: 1
Reis 10 k mesajın var ilk defa görüyorum seni forumda nerede kastın bu mesajı 😂
Adamın hasidir EnişteEniştenin taş....gıni yiyin siz
Neyini öğreneceksin işin aslını işin Aslı 8 senedir ortadaBen dedum mulayime yaz ortalikta dillendirmedik isin aslini ogrenelim diye
Sana kendim ulaşırım tamam.@Mülayim6060 bana bir daha tanımadığım adamdan atma mülayim çok içinden gelirse kendin yazarsın
neden diye soramazsın böyle aptal soru mu sorulur neden soyisminiz aynı diye kim soru sorar
Git o zaman baştan konuş sonra gel bana gönder ya da ona sen rastgele bi üye seç forumdan beni tanır
Sen kalkıp beni multiyle itham edeceksin bi de bir şey demedim diyor daha ne diyeceksin
Tebrikler dost gene içinden geçmissinSana kendim ulaşırım tamam.
@Lazistan08 @sinansrml63 bilmeniz lazım eniştenin böyle şeylere tenezzül etmiyeceğini. Olmamış bu art niyetli düşünce.
Bilader gece gece darlatma beni@Mülayim6060 bana bir daha tanımadığım adamdan atma mülayim çok içinden gelirse kendin yazarsın
neden diye soramazsın böyle aptal soru mu sorulur neden soyisminiz aynı diye kim soru sorar
Git o zaman baştan konuş sonra gel bana gönder ya da ona sen rastgele bi üye seç forumdan beni tanır
Sen kalkıp beni multiyle itham edeceksin bi de bir şey demedim diyor daha ne diyeceksin
Yok ben bilirim de hic yorum yapmadan mulayime soyle dedim olmaz yapmaz diyip basimdan atmadim yani bi danissin dedimSana kendim ulaşırım tamam.
@Lazistan08 @sinansrml63 bilmeniz lazım eniştenin böyle şeylere tenezzül etmiyeceğini. Olmamış bu art niyetli düşünce.
Yahu ne bim hesabini mi calmislar sj an sen eniste misin isim benzerligi mi var hic kafam jaldirmiyordu yorum yapacak halde degilim yfNeyini öğreneceksin işin aslını işin Aslı 8 senedir ortada
Sen yaparsın abiNeyse uzatmaya gerek yok yanlış anlaşılma olmuş rolling yapalım en iyisi Kasa 10 hedef 100 olsun yapabilir miyiz
Denemeden zarar gelmezNeyse uzatmaya gerek yok yanlış anlaşılma olmuş rolling yapalım en iyisi Kasa 10 hedef 100 olsun yapabilir miyiz
Şansın bol olsun, nasılsın dost?Neyse uzatmaya gerek yok yanlış anlaşılma olmuş rolling yapalım en iyisi Kasa 10 hedef 100 olsun yapabilir miyiz
Ne art niyeti ? Kötü bisemi demisim soru sordumSana kendim ulaşırım tamam.
Sen soru sormayı öğren baştanBilader gece gece darlatma beni
Sana kimsenin bişe dedigi yok sorudami sormayalim
alemdarNe oluyor anlamadım benim soyisim yarımoğlu enişte senn soy adın ne