http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 / Kasa - Hedef 7 Adım💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,585
86,542
113
Sakin ol aslan parçasi
Tutar emanet ben sağlam is yapayimda gerisi beni ilgilendirmez
Kral bi yerinizi bileceksiniz bi bakacaksın üyeye çok mü şüphelendin git aktif moderatöre sor kendince afiyelik oynamayacaksın bana diyorsun ki sen multisin olayı oraya getiriyorsun kusura bakmayacaksın bende cevabımı veririm

BJKrussz

Tek 🔫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,907
4,764
113
@Başkan ım şu arkadaşa söyle de içi rahatlasın @berdus27 isimli üyenin soyadı benle aynıymış
Bende iban atarım biri parayı gönderirse ibanı silerim her zaman yaptığım şeydir tanımadığım adamlarda
Soyisim aynı diye bana neden diye sordu
Neden aynıymış soyisimler başkan sana gerekli cevabı verir
Enişte kimseye yamuk yapmaz

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,228
7,392
113
Kral bi yerinizi bileceksiniz bi bakacaksın üyeye çok mü şüphelendin git aktif moderatöre sor kendince afiyelik oynamayacaksın bana diyorsun ki sen multisin olayı oraya getiriyorsun kusura bakmayacaksın bende cevabımı veririm
Kral
Ben sana herhangi bir ithamda bulunmadim sen neden hiddetlendin ?
Konuyu ödül sahibine Aktardim ne derse odur
Benim senle bir problemim yok kelimelerinide secerek yaz

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,491
5,692
113
Eniştenin multisi benim reis kimse yanlış anlamasın berduş falan değil 🥸

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
48,117
15,647
113
Ben dedum mulayime yaz ortalikta dillendirmedik isin aslini ogrenelim diye

marinpnn

Yıldırım babaaaaaaa
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,245
7,354
113
Eniştenin taş....gıni yiyin siz

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,585
86,542
113
@Mülayim6060 bana bir daha tanımadığım adamdan atma mülayim çok içinden gelirse kendin yazarsın
Kral
Ben sana herhangi bir ithamda bulunmadim sen neden hiddetlendin ?
Konuyu ödül sahibine Aktardim ne derse odur
Benim senle bir problemim yok kelimelerinide secerek yaz
neden diye soramazsın böyle aptal soru mu sorulur neden soyisminiz aynı diye kim soru sorar
Git o zaman baştan konuş sonra gel bana gönder ya da ona sen rastgele bi üye seç forumdan beni tanır
Sen kalkıp beni multiyle itham edeceksin bi de bir şey demedim diyor daha ne diyeceksin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...