- 42,296
- 41,205
- 113
Efendim dost@Beşiktaş fero reis
Efendim dost@Beşiktaş fero reis
Nasılsın reisEfendim dost
Iyi geceler@sinansrml63 ödüller sahiplerine gonderildi
İyi geceler
Teşekkürler dost sen nasılsınNasılsın reis
Ben soru sormayi ogrenirimde sen bir daha böyle cevap verirsen yakisik almazSen soru sormayı öğren baştan
Bolivya seni bekler yiğit 🥸Efendim dost
Bir adam daha gelmiş hoş geldin dostEfendim dost
Allaha şükürTeşekkürler dost sen nasılsın
Bu arkadaş dolandırıcı rol paralarını alıp kaçtı haberiniz olsundaBen soru sormayi ogrenirimde sen bir daha böyle cevap verirsen yakisik almaz
Iyi geceler
Eyvallah dost senin yanında esamemiz okunmaz bas tacisinBir adam daha gelmiş hoş geldin dost
Buyur burdan yak 😂Bu arkadaş dolandırıcı rol paralarını alıp kaçtı haberiniz olsunda
Uzatman dostlar yanlış anlaşılmışBen soru sormayi ogrenirimde sen bir daha böyle cevap verirsen yakisik almaz
Iyi geceler
Benim roller hep kazanıyor en yüksek istatistik bende100 k yı deneyelim bi
Basarılı olursam 2 kişiye düzgün bi ödül atarım özelde ulaşıp. Takip eden veya etmeyen ona bakarız
Allah ayağınıza taş degsirmesin dost iyi olunAllaha şükür
Bol şans100 k yı deneyelim bi
Basarılı olursam 2 kişiye düzgün bi ödül atarım özelde ulaşıp. Takip eden veya etmeyen ona bakarız
ŞahidimBenim roller hep kazanıyor en yüksek istatistik bende
Bol şans dost100 k yı deneyelim bi
Hadi bakalım100 k yı deneyelim bi
Bol şans abi100 k yı deneyelim bi