- 38,023
- 10,530
- 113
Sanmam dişddşşdşEtiket atarken çıkıyor ararken çıkmıyor.
2 gün önce yazmış en son. Maaş yatmış mı acaba 🤣🤣
Sanmam dişddşşdşEtiket atarken çıkıyor ararken çıkmıyor.
2 gün önce yazmış en son. Maaş yatmış mı acaba 🤣🤣
Son anda gördümLoseee
Aramıza hosgeldin dostÖğlen dediğin oldu dayanamadık üçlü yaptık nijerya üstten teke gidiyor puhaha kamil dk 65 gibi boş kaleye direğe vurdu fifanın youtube kanalından az bakayım dedim 1-1 bitecek büyük ihtimal nijerya tek kale oynuyordu
Ekli dosyayı görüntüle 849622
Battık 😀@Mülayim6060 Buraya tekrar roll alabilir miyiz doymadık tadımlık oldu
Puahah yolculuk bittimi dost@Barrios verebilir
Geçmiş olsun 😁Battık 😀
Bitti galiba vardı eve 😇Puahah yolculuk bittimi dost
Sen kirli cikisindir dost sen batmazsinBattık 😀
Osimen yok diye batiyorsunBattık 😀
Neden gülüyorsun ki adam batmış puabaGeçmiş olsun 😁
Sonsuzluk otobüsüne bindim gibi dost xokekeodo asla bitmiyorPuahah yolculuk bittimi dost
Hoşbulduk dost puhahaAramıza hosgeldin dost
5 dk ds nasıl üst olucak laHoşbulduk dost puhaha
Üst olursa senle @AllanSaintMaximin dosta tek taş yüzük
Geçende de böyle dedin 100 k kazanan kuponun masaya vurdun. Senin sağın solun belli olmaz . Kazandığından tuvalet açtıydın 7 ay vadeli kredi çekip. Tutmadı mıBattık 😀
Alışkanlık 😁Neden gülüyorsun ki adam batmış puaba
Desene yuzde 1 ihtimalimiz var oda hiç yoktan iyidir dost puahaHoşbulduk dost puhaha
Üst olursa senle @AllanSaintMaximin dosta tek taş yüzük
Sadece ona kaldık ak baht yok son 1500 kuponun hepsi teke gitti5 dk ds nasıl üst olucak la
2 gün önce 137.5 k 2 sayı ile yattı bombayı patlatacaktım yineGeçende de böyle dedin 100 k kazanan kuponun masaya vurdun. Senin sağın solun belli olmaz . Kazandığından tuvalet açtıydın 7 ay vadeli kredi çekip. Tutmadı mı
Nijerya fena istatistik kalmış hayret nasil gol alamamış enteresan dostSadece ona kaldık ak baht yok son 1500 kuponun hepsi teke gitti
Haalandın olduğu u20 norveç takımı içinden geçiyordu herkesin bu bebelerden bi cacık olmaz