- 37,107
- 24,275
- 113
Yanında güzel salatası, üstüne sigarasıYemek dediniz 3 acılı lahmacun 2 de ayran olsa ne gömülür
Yanında güzel salatası, üstüne sigarasıYemek dediniz 3 acılı lahmacun 2 de ayran olsa ne gömülür
Bol sanslar dostDeniyelim zaman geçer
Koca Forum bugün bir bana İskender ismarlayamadi dost çok üzgünüm son paramla mercimek çorbası icebildin sadece 😂Zaman geçmesi değil para geçmesi için denensin. Osimhene yemek söylemem lazım
Gurme adamın hali başka olur tabiYanında güzel salatası, üstüne sigarası
Slot rolling yap 🤣🤣Ee nasıl çevirecez bunu basketbol yok çeyrek bahsi yok
2de senin brezilya basliyorEe nasıl çevirecez bunu basketbol yok çeyrek bahsi yok
Bugün benim rollde de aynısı oldu imkansız bu sitede sporda çevrim. Vur slotta gitsin dost. Tümbet şeker slotu çok severimEe nasıl çevirecez bunu basketbol yok çeyrek bahsi yok
Futbol dene hatta ben sana 3 oranlı mac soylim bu kez değişiklik olsun dost puhhaEe nasıl çevirecez bunu basketbol yok çeyrek bahsi yok
Ben urfalıyım aslanSabah arkan agrır bosver
SlotEe nasıl çevirecez bunu basketbol yok çeyrek bahsi yok
Çevir çevir bitmezSlot rolling yap 🤣🤣
İki güne bir 2 k çekim olsa bile 500 tl lik yemek söylerim. Parayı en iyi kullandığım yer yemek sonra kahve , halısaha. %80 de kumar amk🤣Gurme adamın hali başka olur tabi
Aklın varsa slot oynama dostÇevir çevir bitmez
Haftalık bonusun çevrimi az. Yüksek betten çevir . Spin satın alımı serbestÇevir çevir bitmez
10 numara strateji 😂İki güne bir 2 k çekim olsa bile 500 tl lik yemek söylerim. Parayı en iyi kullandığım yer yemek sonra kahve , halısaha. %80 de kumar amk🤣
Bu da doğru son paralarsa zaten oynama. Çeyrek handikap bahsi veya taraf bahsi gelsinAklın varsa slot oynama dost
Slot hiç cevrilmez 25 kat ama o da belli bir yüzde etki ediyormuş yani 50 kat de sen onaBugün benim rollde de aynısı oldu imkansız bu sitede sporda çevrim. Vur slotta gitsin dost. Tümbet şeker slotu çok severim
Karı kız yok mu parkeci dostİki güne bir 2 k çekim olsa bile 500 tl lik yemek söylerim. Parayı en iyi kullandığım yer yemek sonra kahve , halısaha. %80 de kumar amk🤣
Miktar ne dostSlot hiç cevrilmez 25 kat ama o da belli bir yüzde etki ediyormuş yani 50 kat de sen ona