- 28,119
- 27,330
- 113
Rol hangi ara lose oldu orayı bile görmedim puaha@Mülayim6060 Buraya tekrar roll alabilir miyiz doymadık tadımlık oldu
Rol hangi ara lose oldu orayı bile görmedim puaha@Mülayim6060 Buraya tekrar roll alabilir miyiz doymadık tadımlık oldu
Yok onu ben de denedim çıkmıyor ama konularda görürsün. Ban yemez oSanki ban yemiş ismi yazdim çıkmadı kanka
Ismi çıkmıyorsa ban yemiştir kankaYok onu ben de denedim çıkmıyor ama konularda görürsün. Ban yemez o
Evet yemis gibi buyuk ihtimalle rapor etmislerdirSanki ban yemiş ismi yazdim çıkmadı kanka
Ismi çıktı yememiş gelir birazdan tersane bu ay maaşı yatirmamis cepte kuruş yok yarin ne yiyeceğim şimdi ben diye puaha@Victorosimhen nerdesin mulayim merak ediyor artik bi selam versin dm den diyor
Etiket atarken çıkıyor ararken çıkmıyor.Ismi çıkmıyorsa ban yemiştir kanka
Yok @yazinca cikmiyor aramalarda gidip tam ismini buldum yapistirdim buraya yoksa cikmiyor gffIsmi çıktı yememiş gelir birazdan tersane bu ay maaşı yatirmamis cepte kuruş yok yarin ne yiyeceğim şimdi ben diye puaha
Aynen ban yemiş simdi osminhen 2 gün boyunca ne yiyecek kanka puabYok @yazinca cikmiyor aramalarda gidip tam ismini buldum yapistirdim buraya yoksa cikmiyor gff
Kendiai hesabini kapatmis olabilir multi ile gelebilir yffAynen ban yemiş simdi osminhen 2 gün boyunca ne yiyecek kanka puab
Normal ban yiyincede isim cikmiyor dostBoyle yazinca cikmiyor buyim ihtimalle tam ban ya sa hesabini komple kapattirnistir
Kimse ona borc vermez kanka eminimMecbur kalmistir herkesin dilinde tersane yemek çay dolasiyor buyuk ihtimalle cok kisiye yazmis olabilir burdakilere borc takmis olabilir her an gersey olabilir bekleyip gorecez ifsa konulari acilirsa 😃
Buz hokeyi🏒
Başarılı olursam etkinlik açanlardan ulaşırım
Bol şans
Kimse ona borc vermez kanka eminimMecbur kalmistir herkesin dilinde tersane yemek çay dolasiyor buyuk ihtimalle cok kisiye yazmis olabilir burdakilere borc takmis olabilir her an gersey olabilir bekleyip gorecez ifsa konulari acilirsa 😃
LoseeeBol şans
@Barrios verebilirKimse ona borc vermez kanka eminim