- 28,119
- 27,330
- 113
Lutfen takip et dostBol şanslar dostum takip edecek takatim bile kalmamış, başarılar
Lutfen takip et dostBol şanslar dostum takip edecek takatim bile kalmamış, başarılar
Uzun yazmazsan ederimLutfen takip et dost
MAPYUVHGKR mat kod sana laf yetiştirmeye çalışırken kaçtıKapalı zaten bazen mecbur 3 5 kişiye aciyoruz sadece burasi degil ki adam wp den de yaziyor
Osimhen harici kimse rahatsız etmiyor bence dost puhahaBeni mi sık boğaz etmiyorlar😀
Valla suan benim uzun yazacak takatim yok sadece sayi sayalım bugün o yuzden gitme lütfenUzun yazmazsan ederim
Kardo hoşgeldin iyi misin. Bayadır yoksun. Geçen fatura muhabbeti vardı. İyisindir umarımBol şanslar dostum takip edecek takatim bile kalmamış, başarılar
Köşe olmuş havadan sayı mi yazalimValla suan benim uzun yazacak takatim yok sadece sayi sayalım bugün o yuzden gitme lütfen
Pazar günü 1 saat bekledim son kodu attılar 5 saniyede kodu girdim ex kod kadar lanet birsey ben ömrümde görmedim Allah kimseyi Lawis kod alanına düşürmesin vallaMAPYUVHGKR mat kod sana laf yetiştirmeye çalışırken kaçtı
Amin amin işkence gibiPazar günü 1 saat bekledim son kodu attılar 5 saniyede kodu girdim ex kod kadar lanet birsey ben ömrümde görmedim Allah kimseyi Lawis kod alanına düşürmesin valla
Hoş buldum kanka, Allah daha kötü günler göstermesin sendeledik ama düşmedik diyelim, bı şekilde ödedik faturayı vallaKardo hoşgeldin iyi misin. Bayadır yoksun. Geçen fatura muhabbeti vardı. İyisindir umarım
Sen nasılsın bu arada iyisin inşallah kankaKardo hoşgeldin iyi misin. Bayadır yoksun. Geçen fatura muhabbeti vardı. İyisindir umarım
Benim de var suan odesene sana zahmet puahaHoş buldum kanka, Allah daha kötü günler göstermesin sendeledik ama düşmedik diyelim, bı şekilde ödedik faturayı valla
O yazdığın kodu ben de girdim hesaplarından alıp anında. Sonra kod bozuk yazdı herkes o kodu kimse alamadı. Mattan 2 kod alabildik bugüne kadarPazar günü 1 saat bekledim son kodu attılar 5 saniyede kodu girdim ex kod kadar lanet birsey ben ömrümde görmedim Allah kimseyi Lawis kod alanına düşürmesin valla
O osimen bagimlosi olmustur artik osimen yazmasa @Mülayim6060 merak eder uzulir nesen yazmiyor diyeOsimhen harici kimse rahatsız etmiyor bence dost puhaha
Olur dost ha borç 160 ha 165k ne farkederBenim de var suan odesene sana zahmet puaha
Sürünmeye devam demeyelim. Forumu görünce halimize bin şükür. Osimhen yazmadığı sürece iyiyizSen nasılsın bu arada iyisin inşallah kanka
Allah daha iyi etsin kanka dikkat edin kendinize bişey yaparken 10 defa düşünün hata yapmayın hayat çok zorSürünmeye devam demeyelim. Forumu görünce halimize bin şükür. Osimhen yazmadığı sürece iyiyiz
5 400 çok değil dost 165k olsun ne oalcaak puahaOlur dost ha borç 160 ha 165k ne farkeder
Sanki ban yemiş ismi yazdim çıkmadı kankaSürünmeye devam demeyelim. Forumu görünce halimize bin şükür. Osimhen yazmadığı sürece iyiyiz