- 23,972
- 10,608
- 113
Maşallah forumun muhtarı gibisin enişteGece para yatırıp otomatiğe alıp sabaha kadar Jackpot kovalıyordu bi ara vbette dostumuz
Maşallah forumun muhtarı gibisin enişteGece para yatırıp otomatiğe alıp sabaha kadar Jackpot kovalıyordu bi ara vbette dostumuz
Enişte futsal ve Amerikan futbolu da güzelmiş gece ekmeğini yedik alt oynaya oynaya. Yeni spor dalım futsal 😅Gece para yatırıp otomatiğe alıp sabaha kadar Jackpot kovalıyordu bi ara vbette dostumuz
Tümbet yeni spor alanı kazandırıyor paranın yanı sıra baksana 🤣Enişte futsal ve Amerikan futbolu da güzelmiş gece ekmeğini yedik alt oynaya oynaya. Yeni spor dalım futsal 😅
Ocak söndürür o mülayim 13.5 alt alıyon 14 bitiyo 12.5 üst alıyorsun 12 bitiyo masa tenisinden daha iyi ama 1-2 oynanır 0 nadir bitiyor alt üst sıkıntılı benceEnişte futsal ve Amerikan futbolu da güzelmiş gece ekmeğini yedik alt oynaya oynaya. Yeni spor dalım futsal 😅
Ben çekiliş konusu açmıştım zamaninda kupon geldi parayi hiç ettim çekilişten çıkan kişiye mesaj attım para yok suan diye en az 5 defa adama yazdim olunca atacam paran bende kalmaz diye ardından durmadı sahis shellac mesaj atmış gruba aldi bizi dedim param yok olunca atacam diye shel e tm dedi ardindan 1 gün geçti para geçti elime attim ama 5 defa şahısa yazmama rağmen yine gidip shel e mesaj atmış bu forumda her onune gelene iyilik yapılmaz Allah tan shellac az çok tanıyor bizide birsey demedi sahis ta ban atin diyor arkadasa puahaBencede güzel taktik enişte bende denicem bakacam kazandık mı tamam keyfim yok dağıtmayı düşünmüyorun diyip çıkıcam para bitince gelip beyler malesef kumar psikolojisi gereği hırsıma yenik düştüm der geçeriz yalan mı enişte
Futsal hoşuma gitti baya. Ver altı geç atmıyorlar salon da futbol mu olurTümbet yeni spor alanı kazandırıyor paranın yanı sıra baksana 🤣
Brezilya dışı alt oynanır herhalde 🤣Futsal hoşuma gitti baya. Ver altı geç atmıyorlar salon da futbol mu olur
Amerikan futbolu çok uzun sürüyor sanırımEnişte futsal ve Amerikan futbolu da güzelmiş gece ekmeğini yedik alt oynaya oynaya. Yeni spor dalım futsal 😅
Repertuarını genişletiyorsun maşallah dostEnişte futsal ve Amerikan futbolu da güzelmiş gece ekmeğini yedik alt oynaya oynaya. Yeni spor dalım futsal 😅
Normalde Salonda daha çok gol olurFutsal hoşuma gitti baya. Ver altı geç atmıyorlar salon da futbol mu olur
Ne güzel kelime hayatta diyememRepertuarını genişletiyorsun maşallah dost
Kanka bu olur bunu herkes anlayabilir bunla o bir değil bu milleti mal yerine koyup foruma bile girmiyor gelir söylersin o bu şu kim ne dicek canınımı alıcak millet yanlış iş gece 12 de çıkıp ne olduda giremedi insan gelip dese kimse bişey demezkiBen çekiliş konusu açmıştım zamaninda kupon geldi parayi hiç ettim çekilişten çıkan kişiye mesaj attım para yok suan diye en az 5 defa adama yazdim olunca atacam paran bende kalmaz diye ardından durmadı sahis shellac mesaj atmış gruba aldi bizi dedim param yok olunca atacam diye shel e tm dedi ardindan 1 gün geçti para geçti elime attim ama 5 defa şahısa yazmama rağmen yine gidip shel e mesaj atmış bu forumda her onune gelene iyilik yapılmaz Allah tan shellac az çok tanıyor bizide birsey demedi sahis ta ban atin diyor arkadasa puaha
Dost yeni yeni kelimeler hayırdır sen puahaRepertuarını genişletiyorsun maşallah dost
Demeyelim bastım sayalım hahahahaha bakalım olacak miFutsal hoşuma gitti baya. Ver altı geç atmıyorlar salon da futbol mu olur
Aynen ben söyledim durumumu yok dedim olunca atacam diye arkadas ta ayni şekilde dese sıkıntı olmazdı ama arkadaş 4 5 kişiye söz verip yok oldu gelse de para etmez artikKanka bu olur bunu herkes anlayabilir bunla o bir değil bu milleti mal yerine koyup foruma bile girmiyor gelir söylersin o bu şu kim ne dicek canınımı alıcak millet yanlış iş gece 12 de çıkıp ne olduda giremedi insan gelip dese kimse bişey demezki
Ne var harbiwinde reisNeyse şu ödülü 1k yapabilirsek harbiwin yatırımı deneriz ben topuk
Gelmesin daha iyi bencede ya zaten yarından sonra umrumda pek olmaz 😁Aynen ben söyledim durumumu yok dedim olunca atacam diye arkadas ta ayni şekilde dese sıkıntı olmazdı ama arkadaş 4 5 kişiye söz verip yok oldu gelse de para etmez artik
futsal mu buDemeyelim bastım sayalım hahahahaha bakalım olacak mi