http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 / Kasa - Hedef 7 Adım💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,585
86,542
113
Enişte futsal ve Amerikan futbolu da güzelmiş gece ekmeğini yedik alt oynaya oynaya. Yeni spor dalım futsal 😅
Ocak söndürür o mülayim 13.5 alt alıyon 14 bitiyo 12.5 üst alıyorsun 12 bitiyo masa tenisinden daha iyi ama 1-2 oynanır 0 nadir bitiyor alt üst sıkıntılı bence

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,119
27,330
113
Bencede güzel taktik enişte bende denicem bakacam kazandık mı tamam keyfim yok dağıtmayı düşünmüyorun diyip çıkıcam para bitince gelip beyler malesef kumar psikolojisi gereği hırsıma yenik düştüm der geçeriz yalan mı enişte
Ben çekiliş konusu açmıştım zamaninda kupon geldi parayi hiç ettim çekilişten çıkan kişiye mesaj attım para yok suan diye en az 5 defa adama yazdim olunca atacam paran bende kalmaz diye ardından durmadı sahis shellac mesaj atmış gruba aldi bizi dedim param yok olunca atacam diye shel e tm dedi ardindan 1 gün geçti para geçti elime attim ama 5 defa şahısa yazmama rağmen yine gidip shel e mesaj atmış bu forumda her onune gelene iyilik yapılmaz Allah tan shellac az çok tanıyor bizide birsey demedi sahis ta ban atin diyor arkadasa puaha

JoeQuanqa

Cennetteki Mahalle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,521
25,159
113
Ben çekiliş konusu açmıştım zamaninda kupon geldi parayi hiç ettim çekilişten çıkan kişiye mesaj attım para yok suan diye en az 5 defa adama yazdim olunca atacam paran bende kalmaz diye ardından durmadı sahis shellac mesaj atmış gruba aldi bizi dedim param yok olunca atacam diye shel e tm dedi ardindan 1 gün geçti para geçti elime attim ama 5 defa şahısa yazmama rağmen yine gidip shel e mesaj atmış bu forumda her onune gelene iyilik yapılmaz Allah tan shellac az çok tanıyor bizide birsey demedi sahis ta ban atin diyor arkadasa puaha
Kanka bu olur bunu herkes anlayabilir bunla o bir değil bu milleti mal yerine koyup foruma bile girmiyor gelir söylersin o bu şu kim ne dicek canınımı alıcak millet yanlış iş gece 12 de çıkıp ne olduda giremedi insan gelip dese kimse bişey demezki

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,119
27,330
113
Kanka bu olur bunu herkes anlayabilir bunla o bir değil bu milleti mal yerine koyup foruma bile girmiyor gelir söylersin o bu şu kim ne dicek canınımı alıcak millet yanlış iş gece 12 de çıkıp ne olduda giremedi insan gelip dese kimse bişey demezki
Aynen ben söyledim durumumu yok dedim olunca atacam diye arkadas ta ayni şekilde dese sıkıntı olmazdı ama arkadaş 4 5 kişiye söz verip yok oldu gelse de para etmez artik

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,258
22,900
113
Demeyelim bastım sayalım hahahahaha bakalım olacak mi
[/QUOTE]futsal mu bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...