Kanka akşama doğru bir roll yapıştır akşamki maçlara belki bizimde kasamiz olur 😂😂Boş etiketler Enişte boş bana ne faydası var 😀
La ben başta yoktum baktım fearj var baktım marley geldi dedim bi enayi biz olamayız heralde ne yazık ki enayiymişizDost benden çok mesajın var hala forumda kimi takip edip kimi etmicegini ogrenemedin mi cidden puahha
Aynen bende mal gibi 3 saat konuda takıldım.La ben başta yoktum baktım fearj var baktım marley geldi dedim bi enayi biz olamayız heralde ne yazık ki enayiymişiz
Daimon yaptırım uygulayacaz dedi ikinci antep vakası isteAdam girmemiş foruma öyle deme meto gelicek sana hakkını vericek sendemi enayi tayfasındansın ben komutan enayi joe
Roll konusu ise gelir verir merak etmeyin kankaAynen bende mal gibi 3 saat konuda takıldım.
Kendimi unuttum sana ağlıyorumAynen bende mal gibi 3 saat konuda takıldım.
Para gelir geçerde En azından bi açıklama yapsaydıAdam girmemiş foruma öyle deme meto gelicek sana hakkını vericek sendemi enayi tayfasındansın ben komutan enayi joe
Basin aciklamasimiPara gelir geçerde En azından bi açıklama yapsaydı
3 gün olacak ne zaman gelecek acabaRoll konusu ise gelir verir merak etmeyin kanka
Faydasını gördüklerimizde var tabiki sıkıntılı zamanımızda.En son düştüğünde çukurdan tırmandın dimi dost
Konuda aktif olan 6-7 kişi vardıKimin ödülleriydi o
Parasi bitmemiş bitince gelecek puaha3 gün olacak ne zaman gelecek acaba
Kardo kesene bereket cukkamız gelmiş 😅Öncelikle baştan sona 6 saat takip eden @Marley ve @Erhan2121 İn ödüllerini atayım
yaptırımın bize faydası tam olarak nedir erhanım söylede acımıza merhem olsunDaimon yaptırım uygulayacaz dedi ikinci antep vakası iste
Parayı dağıttıran kimdiKonuda aktif olan 6-7 kişi vardı
3 gün mü ben dün oldu sandım3 gün olacak ne zaman gelecek acaba
sende bana at elliot dan gelmiş gibi seviniyim sözKardo kesene bereket cukkamız gelmiş 😅