- 23,972
- 10,608
- 113
Kendi rolüy du kendisi IBAN atın gelince yollarım dedi kaybolduParayı dağıttıran kimdi
Kendi rolüy du kendisi IBAN atın gelince yollarım dedi kaybolduParayı dağıttıran kimdi
Bir daha o şahıs konu açamaz kimsenin vaktinide çalamaz artik puahyaptırımın bize faydası tam olarak nedir erhanım söylede acımıza merhem olsun
Tekrardan kazancın daim olsun dost aksama rol acarsan takip ederiz umarim kazanirsinFaydasını gördüklerimizde var tabiki sıkıntılı zamanımızda.
Afiyet olsunKardo kesene bereket cukkamız gelmiş 😅
Dünden önceydi ben dün başkana yazdım bugün 3. Gün olacak sanırım3 gün mü ben dün oldu sandım
Akşam lütfen sakın GS ye basma
Yok sadece izleyecem zevk almaya bakacam artık 😂 @murobaşkanNikah memurumusun puahha
Vazgeçmiş o zaman banlanmaz başkasının parayı alıp kaçtıysa banlarlarKendi rolüy du kendisi IBAN atın gelince yollarım dedi kayboldu
Ben kuru muru bu 250 gayme atmıştım sayılır mı o hahahahahah ama geri en az 5k aldık cansınFaydasını gördüklerimizde var tabiki sıkıntılı zamanımızda.
Yarabandı lazım o yarayaBir daha o şahıs konu açamaz kimsenin vaktinide çalamaz artik puah
@elliott Gel sahte roll var seversinsende bana at elliot dan gelmiş gibi seviniyim söz
Aynen artık zevk almaya bakın akşam hahahahahYok sadece izleyecem zevk almaya bakacam artık 😂 @murobaşkan
Kral gel sende tazeleme işlemlerimizde var 😂😂
@Erhan2121
Bilemiyorum belki çekimi vs gelmemiş diyeceğim de öyle olsa söylerdi.Vazgeçmiş o zaman banlanmaz başkasının parayı alıp kaçtıysa banlarlar
İnceden mesajsa veriyorAynen artık zevk almaya bakın akşam hahahahah
Bencede güzel taktik enişte bende denicem bakacam kazandık mı tamam keyfim yok dağıtmayı düşünmüyorun diyip çıkıcam para bitince gelip beyler malesef kumar psikolojisi gereği hırsıma yenik düştüm der geçeriz yalan mı enişteVazgeçmiş o zaman banlanmaz başkasının parayı alıp kaçtıysa banlarlar
Ban olmaz da konu açmasına izin vermezler artik daimon yaptırım uygulayacaz dedi dostVazgeçmiş o zaman banlanmaz başkasının parayı alıp kaçtıysa banlarlar
Geçen durduk yere bana para atmıştı o bence slota girdi sizin para orda gitti para bulunca gelir öder zamanında ferdikadigoglu gibi hahahahHDünden önceydi ben dün başkana yazdım bugün 3. Gün olacak sanırım
Gece para yatırıp otomatiğe alıp sabaha kadar Jackpot kovalıyordu bi ara vbette dostumuzBilemiyorum belki çekimi vs gelmemiş diyeceğim de öyle olsa söylerdi.
Bilse gelebilceni gelir@elliott Gel sahte roll var seversin
Allah GS ye yardım etsin biz edemeyiz çünküİnceden mesajsa veriyor
O adamlar zaten şovmen kardeşim ya 100k cekım diye konu açarlar sebepsiz boktan konuları dolu boşverBencede güzel taktik enişte bende denicem bakacam kazandık mı tamam keyfim yok dağıtmayı düşünmüyorun diyip çıkıcam para bitince gelip beyler malesef kumar psikolojisi gereği hırsıma yenik düştüm der geçeriz yalan mı enişte