- 28,119
- 27,330
- 113
Neyse gidip uzun uzun analiz yapalım bu gece belki güzel birseyler kazaniriz hiç zannetmiyorum ama
Yok düşmüş 5.5 alt almışımKanka 6.5 alt mi aldın hahahahaha
Vur cimboma iy kgv dost 😄Neyse gidip uzun uzun analiz yapalım bu gece belki güzel birseyler kazaniriz hiç zannetmiyorum ama
Oda gelir mülayimin demesine göre hahahahahYok düşmüş 5.5 alt almışım
Futsal 30 ardan 2 devre mi oynanıyordu unutmuşumKanka 6.5 alt mi aldın hahahahaha
Analizle olmaz kanka ben onu çözdüm sen çözmek için uğraşmaNeyse gidip uzun uzun analiz yapalım bu gece belki güzel birseyler kazaniriz hiç zannetmiyorum ama
Yok 20-20Futsal 30 ardan 2 devre mi oynanıyordu unutmuşum
+7 olurmu o maç dostVur cimboma iy kgv dost 😄
Aydinlat bizi eniste tam elime kağıt kalem almistimAnalizle olmaz kanka ben onu çözdüm sen çözmek için uğraşma
Kardeşim biz olur desek 0-1 biter+7 olurmu o maç dost
Aslında yarinin bülteni çok iyi bugün ole güzel maclar yokmuş dostKardeşim biz olur desek 0-1 biter
Beni es geç 😄
Fotomactan mı oynuyon hala ne yapıyonAydinlat bizi eniste tam elime kağıt kalem almistim
20 dakika 2 devre oynanıyorFutsal 30 ardan 2 devre mi oynanıyordu unutmuşum
Ee zman değişebilir eniste ama bazı aliskanliklar degismezmis puahaFotomactan mı oynuyon hala ne yapıyon
Liver gs maci liver alir 3.5 ust gibiAkşam en güvendiğim maç at.madrid kazanır artı 1.5 üst herkes böyle bir tahmin yazsın akşama güzel bir kupon çıkaralım beyler
Herkes Liverpool döseyip geçecek diyor ama ben GS den sürpriz bekliyorumLiver gs maci liver alir 3.5 ust gibi
Bence cok zor ya gsnin son macini izledim hic umit yok gibiHerkes Liverpool döseyip geçecek diyor ama ben GS den sürpriz bekliyorum
Akıllarda bu maç vardı çünkü kanka akşam gör GS nasıl top oynuyor belkide GS ye basan.forumda tek eleman ben olabilirim hahahahahhaBence cok zor ya gsnin son macini izledim hic umit yok gibi
Bastin mi yapmasaydinAkıllarda bu maç vardı çünkü kanka akşam gör GS nasıl top oynuyor belkide GS ye basan.forumda tek eleman ben olabilirim hahahahahha