Nasıl yani anlamadimAdam bugün ku etkinlikte 106 oran tutturmuş dost gelde çıldırma
Bugün böyle enişteMülayim milletin tavrı anormal senin ki ondan anormal bırak boşver dagıtıyon hepsini sanki her kazandığında dağıtmıyor gibi
Shellac konu acmisti 3 tahmin yapıyorduk en cok orani bilene 1.5k verilecek ti adam 3lu kombin yapmış 106 oran adamin maclar gelmisNasıl yani anlamadim
Kim tutturmuş laShellac konu acmisti 3 tahmin yapıyorduk en cok orani bilene 1.5k verilecek ti adam 3lu kombin yapmış 106 oran adamin maclar gelmis
Sen biliyon mülayim oynamanın manası yok böyle olunca oyna arkada kendin o zaman burda strese sokma kendiniBugün böyle enişte
Attıklarımin yuzde 80 i az çok parası geçenler
1 atana 5 atma taraftarıyım o yüzden önemi yok
Kendi oynamış mi acabaShellac konu acmisti 3 tahmin yapıyorduk en cok orani bilene 1.5k verilecek ti adam 3lu kombin yapmış 106 oran adamin maclar gelmis
BilmiyorumKendi oynamış mi acaba
Baktım herkes batık forum bitik dm den ekmek parası isteyen var enişte napayım nasiplensin insanlar kumara gideceğine gitsin dostlarımızaSen biliyon mülayim oynamanın manası yok böyle olunca oyna arkada kendin o zaman burda strese sokma kendini
Melo diye biri dostKim tutturmuş la
Horozcu bi de benden istiyor he bana yokmu diyor vay vay500 mulayimden aldık 1300 de horozcudan 1800 tl şans paramız oldu söyleyim de kem gözler devirsin 1800 ü 2 dk da
O ayrı bu ayrı mülayim 200 daha ateşle de düz 2000 olsunHorozcu bi de benden istiyor he bana yokmu diyor vay vay
Ateşliyim enişte lazımsaO ayrı bu ayrı mülayim 200 daha ateşle de düz 2000 olsun
Yalan dolan burda çoğu yapacağın iş konu başı belirtmek herkes takip etmek zorunda değil takip edene ödül garanti değil atılacak kişi 3 tür bu kadar 2-3 kere aynı şekil yapınca millet ümidi keser artık her seferinde 10 kişiye para atılmaz sen sanıyorsun ki burda senin rollü takip eden adam arkada oynamıyor heralde emin ol senden çok çekip konuda şans parası için yazan tipler bile varBaktım herkes batık forum bitik dm den ekmek parası isteyen var enişte napayım nasiplensin insanlar kumara gideceğine gitsin dostlarımıza
Yok be şimdi yasaldan 100 liralık 18 tane kupon yapıcam hedef 1 milyonAteşliyim enişte lazımsa
Biliyorum enişte her zaman böyle olmaz şimdi rol yapacam 2 kişiye sağlam ödül rol için.başarılı olursam başka yokYalan dolan burda çoğu yapacağın iş konu başı belirtmek herkes takip etmek zorunda değil takip edene ödül garanti değil atılacak kişi 3 tür bu kadar 2-3 kere aynı şekil yapınca millet ümidi keser artık her seferinde 10 kişiye para atılmaz sen sanıyorsun ki burda senin rollü takip eden adam arkada oynamıyor heralde emin ol senden çok çekip konuda şans parası için yazan tipler bile var
Bol şans mülayim yapıştır gelsin 1800 ü müz var ama neden 3800 olmasın para lazımBiliyorum enişte her zaman böyle olmaz şimdi rol yapacam 2 kişiye sağlam ödül rol için.başarılı olursam başka yok
Sen bugün 300k mi aldın dost bu nedirBiliyorum enişte her zaman böyle olmaz şimdi rol yapacam 2 kişiye sağlam ödül rol için.başarılı olursam başka yok
Kanka iban uyar mı ? Papel yok@fearjr1992 papel yaz