- 2,517
- 1,090
- 113
Mülayim reis tebrikler bol kazançların olsun 😊
Valla goremedim ben de bayagidirSaintmaksimen nerede o da bi papel yazsın etiket atamadım
Sende papel varsa yazMülayim reis tebrikler bol kazançların olsun 😊
...Sende papel varsa yaz
Reis bende papel yokdur haksız kazanç olur öyle boşver beni 😊Sende papel varsa yaz
@AllanSaintMaximin burda misin zenciSaintmaksimen nerede o da bi papel yazsın etiket atamadım
Burdayım la hayrola@AllanSaintMaximin burda misin zenci
Papel veya iban yazsanaBurdayım la hayrola
Valla amme hizmeti diye buna derim helal olsunEn az 30 kişiye dağıtım yaptim kimine az kimine cok fazla. kimseyi kırmadım benden bu kadar
Başka bi rolde görüşmek üzere
Benim rollerde kimse alınganlık yapmasın kimseye bile bile cevap vermemezlik yapmıyorum konuda alintilanan bir sürü msj var bakma gibi bir imkanim yok yani alınganlik küslük bunlar yakışmıyor şampiyonlar ligine yetişin diye alel acele rol yaptık daha napalim çalışırken birde
Paratim veya iban da olurReis bende papel yokdur haksız kazanç olur öyle boşver beni 😊
Kesene bin bereket kardeşim ekstrada insanlara ulaştım habern olsun 🙏🙏En az 30 kişiye dağıtım yaptim kimine az kimine cok fazla. kimseyi kırmadım benden bu kadar
Benim rollerde kimse alınganlık yapmasın kimseye bile bile cevap vermemezlik yapmıyorum konuda alintilanan bir sürü msj var bakma gibi bir imkanim yok yani alınganlik küslük bunlar yakışmıyor şampiyonlar ligine yetişin diye alel acele rol yaptık daha napalim çalışırken birde
Ne oldu la mülayim isyan eder gibi herkese papel soruyonPapel veya iban yazsana
Yüreğine sağlıkEn az 30 kişiye dağıtım yaptim kimine az kimine cok fazla. kimseyi kırmadım benden bu kadar
Kanka gormussundur simdiBurdayım la hayrola
Eyvallah kanka bugün aldığım en güzel mesaj olabilirPapel veya iban yazsana
Bana attı zaten bro ayrıca teşekkür ederim kendisineHerkese gönderildi kesene bereket @Kurtaran kaldı bı tek
Afiyet olsunBana attı zaten bro ayrıca teşekkür ederim kendisine
Bana bişey gelmediKesene bin bereket kardeşim ekstrada insanlara ulaştım habern olsun 🙏🙏
At IBAN sende banaBana bişey gelmedi![]()