Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 / Kasa 2K Hedef 3 Adım 💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,854
13,300
113
En az 30 kişiye dağıtım yaptim kimine az kimine cok fazla. kimseyi kırmadım benden bu kadar
Başka bi rolde görüşmek üzere
Benim rollerde kimse alınganlık yapmasın kimseye bile bile cevap vermemezlik yapmıyorum konuda alintilanan bir sürü msj var bakma gibi bir imkanim yok yani alınganlik küslük bunlar yakışmıyor şampiyonlar ligine yetişin diye alel acele rol yaptık daha napalim çalışırken birde
Valla amme hizmeti diye buna derim helal olsun

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,195
10,604
113
En az 30 kişiye dağıtım yaptim kimine az kimine cok fazla. kimseyi kırmadım benden bu kadar
Benim rollerde kimse alınganlık yapmasın kimseye bile bile cevap vermemezlik yapmıyorum konuda alintilanan bir sürü msj var bakma gibi bir imkanim yok yani alınganlik küslük bunlar yakışmıyor şampiyonlar ligine yetişin diye alel acele rol yaptık daha napalim çalışırken birde
Kesene bin bereket kardeşim ekstrada insanlara ulaştım habern olsun 🙏🙏

nrvn1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
160
81
28
Yüreğine sağlık
Bı bombada bize patlasa iyiydi..tskler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...