Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 / Kasa 2K Hedef 3 Adım 💣💣

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,301
85,023
113
500 mulayimden aldık 1300 de horozcudan 1800 tl şans paramız oldu söyleyim de kem gözler devirsin 1800 ü 2 dk da

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,301
85,023
113
Baktım herkes batık forum bitik dm den ekmek parası isteyen var enişte napayım nasiplensin insanlar kumara gideceğine gitsin dostlarımıza
Yalan dolan burda çoğu yapacağın iş konu başı belirtmek herkes takip etmek zorunda değil takip edene ödül garanti değil atılacak kişi 3 tür bu kadar 2-3 kere aynı şekil yapınca millet ümidi keser artık her seferinde 10 kişiye para atılmaz sen sanıyorsun ki burda senin rollü takip eden adam arkada oynamıyor heralde emin ol senden çok çekip konuda şans parası için yazan tipler bile var

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,837
17,118
113
Yalan dolan burda çoğu yapacağın iş konu başı belirtmek herkes takip etmek zorunda değil takip edene ödül garanti değil atılacak kişi 3 tür bu kadar 2-3 kere aynı şekil yapınca millet ümidi keser artık her seferinde 10 kişiye para atılmaz sen sanıyorsun ki burda senin rollü takip eden adam arkada oynamıyor heralde emin ol senden çok çekip konuda şans parası için yazan tipler bile var
Biliyorum enişte her zaman böyle olmaz şimdi rol yapacam 2 kişiye sağlam ödül rol için.başarılı olursam başka yok