- 11,837
- 17,118
- 113
OlurKanka iban uyar mı ? Papel yok
OlurKanka iban uyar mı ? Papel yok
Eniste sanki forumu birakip gidicek gibi bir hali varMülayim milletin tavrı anormal senin ki ondan anormal bırak boşver dagıtıyon hepsini sanki her kazandığında dağıtmıyor gibi
Sana kızdı dağıttı bütün parayı adaş şimdi başka konuda toplayacaz hepsini ortak kasaylaSen bugün 300k mi aldın dost bu nedir
Yok be nereye gidecek en fazla kullanıcı adını babanın oğlu Kemal yaparEniste sanki forumu birakip gidicek gibi bir hali var![]()
Banada kızdı valla o yuzden altan altan gönlünü almak lazımSana kızdı dağıttı bütün parayı adaş şimdi başka konuda toplayacaz hepsini ortak kasayla
Yok kazancı dağıttım hep.Sen bugün 300k mi aldın dost bu nedir
Papel at dost ahahahhaYok kazancı dağıttım hep.
Ben uyumadan basla gozunu sevemBu arada 1k da bana ödül geldi @Mülayim6060 dostan ama parolapara ya attık şansa güncelleme varmış siteye atıp rol yapacaktik, artık bekleyecez biraz
Helal olsun valla dicek kelime birakmadin insan sna 1 defa odul verse 10 defa iade ediyorsunYok kazancı dağıttım hep.
Gec kaldın puahaBen uyumadan basla gozunu sevem
Ben atmiyorum benim var zatenPapel at dost ahahahha
Duaya çık güncelleme bitsinBen uyumadan basla gozunu sevem
Ah mülayim ah öküz alacaktık o paraylaArkadaşlar para bitti bundan sonra gelen şansına küssün sadece sitede kaldı
Dolaba su koydum kovaya daldırcam kafayı uyku gelmesınDuaya çık güncelleme bitsin
Bol şanslarArkadaşlar para bitti bundan sonra gelen şansına küssün sadece sitede kaldı
Bende 500 aldim onu nasil slotta 1k yaparim onu düşünüyorum suanDolaba su koydum kovaya daldırcam kafayı uyku gelmesın