- 11,837
- 17,118
- 113
Papel veya paratim varsa yaz yenisin ama ufak birşey atalım. İban hariciYüreğine sağlık
Bı bombada bize patlasa iyiydi..tskler
Papel veya paratim varsa yaz yenisin ama ufak birşey atalım. İban hariciYüreğine sağlık
Bı bombada bize patlasa iyiydi..tskler
Aboww canını yerimAt IBAN sende bana
Bende atayım mı puhahqaAt IBAN sende bana
Tşk dostPapel veya paratim varsa yaz yenisin ama ufak birşey atalım. İban harici
Yok yaw nerede tüm kazandığımı dağıtmak istedi canim@Mülayim6060 100k vurmus arkadaslar![]()
Valla benim mülayim den hiç ödül almışligim yoktur toplasan da 2 yada 3 kez rolünü takip ettim onlarda kaybetti adam benim yüzümden kaybetmesin diye takip etmiyorum ama helal olsun kazanınca hep iyi dağıtiyoValla 40kisi falan oldu kesene bereket @Mülayim6060
Papel veya paratim varsa yazValla benim mülayim den hiç ödül almışligim yoktur toplasan da 2 yada 3 kez rolünü takip ettim onlarda kaybetti adam benim yüzümden kaybetmesin diye takip etmiyorum ama helal olsun kazanınca hep iyi dağıtiyo
Gel ortak olalim 3 adim atalim mudait oluncaYok yaw nerede tüm kazandığımı dağıtmak istedi canim
Ayrıca benden ödül almışliğin kesinlikle var unutma böyle şeyleri en az 2.3 kez. Benim hafiza sağlam unutmamValla benim mülayim den hiç ödül almışligim yoktur toplasan da 2 yada 3 kez rolünü takip ettim onlarda kaybetti adam benim yüzümden kaybetmesin diye takip etmiyorum ama helal olsun kazanınca hep iyi dağıtiyo
Kesene bereket olsun dost dönüşu olur elbetPapel veya paratim varsa yaz
Kusura bakma dost valla son zamanlar aklımda kalmış demek kötü niyetle demedimAyrıca benden ödül almışliğin kesinlikle var unutma böyle şeyleri en az 2.3 kez. Benim hafiza sağlam unutmam
Papel veya paratimKusura bakma dost valla son zamanlar aklımda kalmış demek kötü niyetle demedim
Adam bugün ku etkinlikte 106 oran tutturmuş dost gelde çıldırmaValla amme hizmeti diye buna derim helal olsun
Sen de son olarak yaz papel veya paratimMülayimin tek ödül almadığı kişi nadir insanım madalya verilmeli aoqoq adam forumda herkese atmış birseyler takdir etmek gerek
Dost kesene bereket helal olsun diyorum az çok bakmadın herkese ödül verdinDm atıp da görmediğim, takip edip de ödül almayan kimse kaldımı. Kalmadı diye düşünüyorum