Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 | Kasa 2000 Hedef 20K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kendy344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,055
253
83
@Marley15 liste bu 4 kişi sana papara iban atacak . Kişi başı 200 ayrıca sen rol bakiyesi atacağım.

Her mesaj yazana gönderme zorunluluğu var gibi davrananlar var özelden bu şekilde mesajlar geliyor. Ben baktim hakedenled bunlar kimse itiraz etmesin diğer rolde takip edene yine yaparız güzellik başarılı olursa
Ben :(

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
43,313
12,051
113
Yeter susun hepiniz aldiginiza gore biz hic almayanlar yeni rolu takip edelim

cenk55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,801
4,410
113
Birdaha itiraz eden arkadaş olursa bugun veya başka zaman hiç bir etkinliğimde destek olmuyacağim tanıdım dostlara da destek olmamasıni söylüyeceğim birdaha itiraz olmasın konu kapandı
Evet kapanışı çok oldu da,,bazı arkadaşlar mali müşavirlik muhasebecilik yapma derdinde

Kendy344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,055
253
83
Birdaha itiraz eden arkadaş olursa bugun veya başka zaman hiç bir etkinliğimde destek olmuyacağim tanıdım dostlara da destek olmamasıni söylüyeceğim birdaha itiraz olmasın konu kapandı
Adam yazdı daha üstelemeyin.

fkartal1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,003
2,826
113
Hocam ben katilmiyorum mesela sadece başarılar diyip cikiyorum sen ayıkla devam et başın ağrımasın iyi günler bol kazançlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...